Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po hádke s priateľkou sa vrhol do rieky plnej krokodílov!

ilustračné foto
ilustračné foto

LONDÝN/BRATISLAVA - Vyšetrovatelia veria, že robotníka Davida Lubisiho (40) zaživa roztrhali krokodíly po tom, čo vstúpil do rieky Lepelle, keď sa pohádal s priateľkou. Otec troch detí je nezvestný už vyše týždňa. O svojom drastickom samovražednom pláne sa mal zveriť svojmu kolegovi.

Polícia je presvedčená, že po problémoch s priateľkou sa rozhodol spáchať veľmi bizarným a bolestivým spôsobom samovraždu. Tragédia sa mala stať v blízkosti mesta Bushbuckbridge vo východnej provincii Juhoafrickej republiky.

Pred svojím zmiznutím pracoval Lubisi päť rokov ako robotník na farme. Majiteľ susedného pozemku ohlásil, že videl krokodíla s ľudskou nohou vyčnievajúcou z tlamy štyri dni po incidente.

Príbuzní obete však tvrdia, že ho mohli k tomuto činu aj donútiť. Jeho sestra Ester novinám povedala, že Lubisi by nikdy nespáchal samovraždu, ale musel byť do rieky násilím hodený. Polícia zatiaľ nemôže vylúčiť žiadnu z verzií, pokým nenájde telo, ale zatiaľ nemá žiadny dôvod domievať sa, že mužovi k smrti niekto pomohol. "Vyšetrovanie sa začalo a budeme aj naďalej pátrať po okolnostiach tragédie." povedal jeden z detektívov. 

Rieka Lepelle je jedným z hlavných zdrojov vody v South Africa's Kruger National Park, pramení na náhornej plošine Highveld v Južnej Afrike a uberá sa na východ cez Mozambik až do ústia Indického oceána. Mnoho afrických riek, potokov a jazier je plných smrtiacich plazov, ktoré číhajú neviditeľné pod hladinou predtým, ako sa náhle vymrštia za korisťou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu