Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za liter paliva si benzínka vypýtala 10 eur!

G. Yunus ukazuje svoj účet
G. Yunus ukazuje svoj účet

BERLÍN/BRATISLAVA - Vodiči v nemeckom Filderstadte zostali v nemom úžase, keď si čerpacia stanica Esso v pondelok zapýtala za liter bezolovnatého benzínu 9,99 eur v snahe odradiť motoristov. Tých, ktorí si astronomickú sumu nevšimli, čakalo pri pokladni riadne prekvapenie.

Stanice po celej krajine trpeli nedostatkom paliva, keďže počas veľkonočných sviatkov nemohli premávať cisterny. V snahe odradiť motoristov, čerpacia stanica Esso poriadne zdvihla ceny.

Niekoľko zákazníkov, ktorí prehliadli varovanie o zvýšení, zostalo pri platení šokovaných. Muž, ktorý naplnil nádrž jeho BMW 21 litrami, mal zaplatiť € 209,98. "Nedával som pozor na cenu. Kto by očakával niečo také? Takmer 10 eur za jeden liter? To je podvod," vyjadril sa G. Yunus.

Zákazníci s ohromujúcimi účtami zavolali políciu, ale bolo im povedané, že musia zaplatiť. Čerpacia stanica neporušila zákon, pretože cena bola riadne stanovená.

Nešťastníci nakoniec pre svoj omyl poriadne prevetrali peňaženky, ale dúfajú, že sa so stanicou ešte dohodnú na kompromisnom riešení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu