Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomstvo princa Williama: Čo skrýva pred Kate?

Kate Middleton a princ William Zobraziť galériu (7)
Kate Middleton a princ William

LONDÝN – Princ William drží svoju snúbenicu Kate Middleton v napätí. Podobne, ako pred ním zostávajú záhadou svadobné šaty nastávajúcej, Kate netuší, kam so svojím budúcim manželom pôjde na svadobnú cestu. Budúci novomanželia o tom podľa denníka The Sun hovorili len zbežne, ale konečný výber destinácie William svojej partnerke tají.

Podľa zdrojov blízkych dvoru dala Kate svojmu nastávajúcemu indície, akú dovolenku si predstavuje – aktívny odpočinok a hlavne teplé počasie. „Williamovi ale dovolila, aby miesto medových týždňov zvolil sám a nechal si ho pre seba ako prekvapenie,“ uviedol zdroj.

Princ William má vraj niekoľko horúcich tipov. Favoritom je údajne Južná Amerika, kde chce princ svoju ženu zobrať na výlet na koňoch. O Kate je známe, že je alergická na kone, ale zdroj dodáva: „Kate by nemala mať rada kone, ale to je len mýtus.“ Od minulého leta absolvovala niekoľko jazdeckých lekcií, takže na výlet bude pripravená.

Pár by mal na medové týždne vyraziť deň po svadbe, ktorá sa koná v piatok 29. apríla. Podľa odhadov ju prostredníctvom televízie a internetu budú sledovať dve miliardy ľudí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu