Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

V Londýne sa modlia, aby cez kráľovskú svadbu nevypadol prúd

Westminster Zobraziť galériu (3)
Westminster

LONDÝN - Dekan Westmisterského opátstva John Hall sa modlí, aby sa počas svadby princa Williama a Kate Middletonovej nenaplnilo porekadlo "do tretice všetkého zlého" a znovu nevypadol prúd. Napísala to agentúra Reuters.

Počas posledného mesiaca vypadla elektrina v opátstve a jeho okolia dvakrát, zakaždým len nakrátko, ale vždy v piatok. Najsledovanejšie svadba posledných desaťročí bude práve v piatok 29. apríla.

"Je to trochu alarmujúce. Keby prúd na nejakú chvíľu 29. apríla dopoludnia vypadol, iste by nás to mrzelo. Náš údržbár je vo veľmi úzkom kontakte s naším dodávateľom elektriny a vymenil niektoré poistky, takže dúfame, že všetko bude v poriadku," povedal Hall.

Na svadobnom obrade vo Westmisterskom opátstve sa zúčastní 1900 pozvaných hostí, v televízii by ho malo sledovať štvrtina ľudstva.

Michael Middleton (61) a jeho manželka Carole (56) bývajú neďaleko od Windsoru, v grófstve Berkshire, kde majú zasielateľský podnik na potreby pre párty. Carole pracovala ako letuška predtým, ako si koncom 80. rokov zriadila vlastnú spoločnosť. Obaja Middletonovci sa zaujímajú o kone, o tom všetkom sa pravdepodobne pri obede hovorilo.

Michael Middleton pracoval tri roky v Jordánsku začiatkom 80. rokov, keď mala budúca nevesta Kate iba tri roky. Jordánsko bolo spomínané médiami ako jedna z možností, kam by sa mohli novomanželia vybrať na medové týždne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu