Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Menovkyne Kate Middletonovej toho už majú plné zuby!

Princ William a Kate Middletonová
Princ William a Kate Middletonová

LONDÝN - Žena, ktorá sa 29. apríla vo Westminsterskom opátstve vydá za britského princa Williama, má tvár a meno známe po celom svete - čo spôsobuje trochu pobavenia a veľa problémov stovkám, ak nie tisíckam žien, ktoré sa volajú rovnako ako ona, napísal austrálsky denník Sydney Morning Herald.

A je to ich údel po celom svete. Niektorí kolegovia sa ukláňajú, keď míňajú Catherine Middletonovú v chodbách školy v austrálskom Sydney, kde pracuje. Keď ľudia v meste Pepper Pike v americkom štáte Ohio hovoria, že začuli, že si bude brať princa, odpovedá im Catherine Argentieriová Middletonová: "Ja už som to urobila." A Kate Middletonová v anglickom Birminghame hovorí, že už o svojom "kráľovskom" mene hovoriť nechce, pretože "už toho má až po krk".

Pre pochopenie problémov, ktoré sprevádzajú mnohé zo žien, ktoré sa zrazu stali nositeľkami svetovo presláveného mena, môže poslúžiť prípad Kate Elizabeth Middletonovej, matky dvoch detí z Kentu. Nech ide kam ide, ľudia sa jej vraj pýtajú, či ona je tá pravá - teda tá nastávajúca nevesta a nie učiteľka žijúca na anglickom vidieku.

V pase má zapísané meno Kate Middletonová, ale kvôli bezpečnostným dieram jej to technologickí mágovia vládnucej nad sociálnou sieťou Facebook neverili - a musela svoju totožnosť preukázať, rovnako ako ďalšia jej menovkyňa.

Narodila sa ako Kate Elizabeth Walkerová a keď si 17. apríla 2004 brala Marka Middletona, nemala o romániku princa Williama ani tušenie. Avšak keď bolo oznámené jeho zasnúbenie, napísala si učiteľka Middletonová (24) do svojho statusu na Facebooku: "Uvažujem o návrate k dievčenskému menu aspoň na rok kvôli všetkému tomu rozruchu."

"Je to proste šialenstvo, zvlášť v tejto dobe," dodala s trpkou spomienkou na chvíľu, keď zistila, že bola bez varovania "vykopnutá" z Facebooku. Postaral sa o to bezpečnostný systém sliedič po podvodníkoch a falošných účtoch. Facebook by pritom podľa nej mal byť schopný pochopiť, že existuje veľa skutočných Kate Middletonových, pretože ide o celkom bežné meno. "Tiež moje príspevky nevyzerajú ako od dámy, čo sa chystá vydať za budúceho kráľa," hovorí. "Sú to veci, čo si píše matka s deťmi."

Po istom handrkovaní sa jej podarilo presvedčiť Facebook, že má na svoje meno právo, a jej účet bol s ospravedlnením obnovený. Rovnakú skúsenosť zaznamenalo aj niekoľko ďalších Kate Middletonových. Podľa vedenia Facebooku boli však niektoré chyby nevyhnutné v záujme zaistenia bezpečnosti ich sociálnej siete.

Učiteľka Middletononová teraz už len dúfa, že všetky tieto "šialenosti" zmiznú, ako náhle sa jej slávna menovkyňa vydá. "Až z nej bude princezná Catherine alebo princezná Kate, tak zo mňa zas bude môcť byť obyčajná Kate Middletonová," hovorí. "Teda dúfam. Pretože inak budem plakať."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu