Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Fico má konkurenta: Rozbalil to v televíznej šou!

Edmond Talmacean tancuje moonwalk
Edmond Talmacean tancuje moonwalk

BRATISLAVA/BUKUREŠŤ – Ten sa naozaj odviazal. Rumunský politik Edmond Talmacean sa v zábavnom programe rumunskej televízie predviedol v plnej kráse. Podobne ako pred 13 rokmi šéf Smeru Robert Fico v Slávikoch na ulici, si politik zatancoval pred kamerami a zrakmi tisícok divákov. To, že sa ukázal ako odborník na Jacksonov moonwalk, sa mu nedá uprieť.

Štyridsaťročný Talmacean prišiel do zábavnej relácie v obleku a s kravatou pevne uviazanou okolo krku. To mu však nebránilo v tom, aby predviedol kúsky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani ostrieľaný tanečník. Dokonca dokázal, že zručný v presviedčaní nie je len ako politik, ale aj ako tanečník. Podarilo sa mu totiž na tanec navnadiť aj ostatných hostí šou.

A čo týmito tanečnými kreáciami rumunský zákonodarca sleduje? Tvrdí, že práve tancovanie a zabávanie sa sú vhodnou cestou, ako sa priblížiť mladej generácii. Nie všetkým sa však jeho výkon páčil a lídri Demokratickej liberálnej strany mu nariadili, aby sa zmiernil. Premiér a zároveň stranícky šéf Emil Boc vyhlásil, že Talmaceanovo vystúpenie by sa hodilo skôr do šoubiznisu ako do politiky, zatiaľ čo jeho kolega Vasile Blaga povedal, že zákonodarca by to mal skúsiť v rumunskej verzii Lets dance.

Edmond Talmacean zrejme obľubuje pozornosť verejnosti, známy je aj napodobňovaním celebrít či posledného rumunského diktátora Nicolaeho Ceausescua.

Edmond Talmacean tancuje moonwalk

Robert Fico spolu s Milanom Ftáčnikom tancujú a spievajú v relácii Slávici na ulici


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu