Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Počúvala hudbu, synček (2) sa utopil vo vani!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NOVÉ MĚSTO - Takmer hodinu nechala svojho syna bez dozoru nezodpovedná matka (37) z Moravy. Postihnutého synčeka, ktorý sa nevedel sám posadiť, dala do vane, pustila vodu a išla relaxovať pri mp3-kách!

Tragická udalosť sa stala v pondelok ešte 11. apríla okolo poludnia, teraz však má právnu dohru. Dieťatko, ktoré trpelo zníženou pohyblivosťou, bolo vo vani bez dozoru najmenej 38 minút. Matka tvrdí, že sa oňho nebála, pretože do vane nedala štopeľ a myslela si, že voda zo sprchovej hadice bude odtekať. Zátka však z nejakého dôvodu odtok zablokovala.

Ako uviedla, odišla z kúpeľne, ľahla si a so slúchadlami na ušiach relaxovala. "Až keď k nej pribehol jej päťročný syn s tým, že jeho brat sa topí, zdvihla sa a išla sa pozrieť do kúpeľne, kde vo vode ležalo telíčko chlapca," uviedol kriminalista Pavel Kubiš. Dieťatko sa záchranári pokúšali oživovať takmer hodinu, neúspešne.

Keďže okolnosti prípadu neboli na začiatku úplne jasné, ženu najprv zadržali, potom prepustili. Vražda sa nepreukázala. Teraz ju začali stíhať za opustenie dieťaťa a hrozí jej až 10 rokov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu