Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Plával v mori a nevedel kto je, po 8 mesiacoch si spomenul!

Andrea Pecora
Andrea Pecora

DUBAJ - Taliana postihnutého stratou pamäti sa vďaka vytrvalosti polície nakoniec podarilo identifikovať. Pred ôsmimi mesiacmi ho našli, ako pláva v mori pri brehoch Dubaja.

Tvrdil o sebe, že je dvadsaťpäťročný grécky futbalista Andreas Kostantinidis, čo sa dalo ľahko vyvrátiť. Na svoje pravé meno si ale nevedel spomenúť a bol hospitalizovaný na psychiatrii.

Denník The National dnes napísal, že záhada sa nakoniec vyriešila, keď si muž spomenul na meno hotela, v ktorom bol pred incidentom ubytovaný. Tam sa podarilo dohľadať záznamy a fotokópiu jeho pasu. Vyšlo najavo, že ide o tridsaťjedenročného Taliana Andrea Pecora.

"Nikdy sme nestratili nádej. Vedeli sme, že sa nám vytrvalosť raz oplatí," povedal veliteľ kriminálneho oddelenia v Dubaji Ahmad Mirra.

Keď mu teraz policajti vymenuvávajú príbuzných, Pecora vraj stíchne a premýšľa a je zjavné, že sú mu tie mená povedomé. Jeho matka dubajskej polícii oznámila, že syn vášnivo cestoval a že si myslela, že je v Afrike. Do Dubaja pre Pecoru príde jeho brat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu