Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Domina orálne uspokojovala lekára, v ordinácii!

V ordinácii predvádzali nechutnosti Zobraziť galériu (3)
V ordinácii predvádzali nechutnosti

LONDÝN/BRATISLAVA - Kozmetický chirurg mal pohlavný styk so ženou, ktorá prišla na botoxové ošetrenie podľa neho oblečená ako prostitútka. Brit Tony Walker (53) vraj cítil u Marion Burtonovej (51) "sexuálnu výzvu" v podobe minimalistického topu, pančúch a vysokých podpätkov. Lekárskej komisii sa však jeho prístup k pacientke veľmi nepozdáva.

Žena ich pri sexuálnom akte natočila skrytou kamerou v kabelke a jej muž chcel pomocou záberov od neho vylákať 20-tisíc libier. Za pokus o vydieranie ho poslal súd za mreže na tri a pol roka. Lekár sa však teraz musí spovedať komisii v Manchestri za pohlavný akt v ordinácii.

Walker, otec dvoch detí, sa na pojednávaní priznal, že mal s Burtonovou na klinike dvakrát sex. Prvýkrát v auguste 2008, zatiaľ čo on stál s ihlou botoxu v jednej ruke a tampónom v druhej.  "Bolo to veľmi chladné a sterilné - bez emócií. Žiadny rozhovor typu: "Aká si nádherná alebo niečo podobné"," spomína na inkriminovaný deň. Po akte jej jednoducho pichol botox.

Dvojica si potom vymenila rad koketných SMS, čo Walker ľutuje: "Mal som s tým prestať, ale nespravil som to. Bola to slabosť." Burtonová sa o dva mesiaca vrátila pre ďalšiu injekciu tentokrát v pančuchách a vysokých podpätkoch. "Bola ako prostitútka, oblečená veľmi provokatívnym spôsobom. Cítil som, že je to výzva pre mňa, sexuálne zvádzanie," hovorí chirurg.

Rovnako ako minule jej po akte vstrekol botox a obaja sa rozišli. Podľa neho to bol ženin plán, ako od neho získať peniaze. "Hanbím sa za to, čo som urobil," dodal.

Keď Marion Burtonová stratila prácu maklérky, našla si niečo oveľa výnosnejšie. Je známa ako domina Mistress J a zarába 5-tisíc libier mesačne. Babička pôvodom z Nemecka už "obslúžila" miestnych politikov aj hráčov rugby v koženej maske a s bičom. Vystupuje napríklad v preoblečení za riaditeľku v školskej učebni či hladomorni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu