Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Syn poslanca a poradca prokurátora sa pobili, kvôli sprche!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MOSKVA - Škandály sa nevyhýbajú ani moskovskej "milionárskej rezervácii" Rubljovka. Ruské médiá dnes s neskrývaným potešením informujú o bitke medzi pobočníkom generálneho prokurátora a šestnásťročným synom poslanca parlamentu v miestnom fitness klube, určenom výhradne smotánke spoločnosti.

Podľa verzie poslanca Viktora Zvagelského sa jeho syn Alexander po zaplavání si v bazéne šiel osprchovať. Ale generálovi Vladimírovi Jaluninovi sa zrejme zdalo, že mladík trávi pod sprchou príliš veľa času, a tak sa vraj rozhodol dojednať poriadok sám a ručne. Výmena názorov a urážok zakrátko prerástla v pästný konflikt, v ktorom obaja účastníci utrpeli pár modrín.

Potýčku ukončil až príchod policajnej hliadky, ktorú privolali pracovníci klubu po márnych pokusoch spor ukončiť. Prečo generál miesto obsadenej kabínky nezvolil inú sprchu, nie je zatiaľ jasné. Prípad sa ďalej vyšetruje.

Po bitke vraj generál na syna kričal, že "sa nedožije 17 rokov, a že má pre neho miesto vo väzenskej cele", povedal Zvagelskij starší novinárom. Keď sa potomok ozval, že si posťažuje otcovi-zákonodarcovi, dozvedel sa vraj, že otec si má poslanecký mandát strčiť kamsi, že poslancom uz dlho nebude a môže sa tešiť na predvolanie ku generálnemu prokurátorovi. Poslancove pokusy primäť generála sa ospravedlniť vraj boli márne.

Sám klub sa k prípadu nechce vyjadrovať, len uisťuje, že nič podobné ešte nezažil. Generála charakterizuje ako svojho váženého člena, poslancov syn je údajnej zas typom tichého a slušne vychovaného mladíka, ktorý nemá nič spoločného s maniermi "zlatej mládeže".

Zvagelskij je poslancom Štátnej dumy za vládnucu stranu Jednotné Rusko a členom hospodárskeho výboru snemovne, predtým pôsobil ako vysoký manažér v liehovare. Vladimír Jalunin býval námestníkom ministra spravodlivosti a taktiež velil ruským väzniciam, kde dosiahol hodnosť generálplukovníka, než sa stal poradcom generálneho prokurátora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu