Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Muža dobili do krvi, zachránili mu tým život!

Iain Petrie netušil, že je chorý
Iain Petrie netušil, že je chorý

LONDÝN/BRATISLAVA - Iaina Petrieho (33) prepadla banda výrastkov a po bitke ho nechala ležať v kaluži krvi. Nakoniec mu však tento nepríjemný a bolestivý zážitok zachránil život. Pri röntgene hlavy mu objavili na mozgu lézie a 2-centimetrový nádor.

Petrieho prepadli štyria mladíci na ceste z baru v anglickom Bristole minulé leto. Utrpel zlomeninu lícnej kosti a od noža ranu na nohe. Policajt, ktorý ho našiel ležať na zemi, ho zobral do nemocnice, kde rutinné vyšetrenie ukázalo znepokojujúci stav.

Iain sa musel podrobiť operácii, pri ktorej mu odstránili rakovinové bunky a teraz bojuje za svoje uzdravenie. Po dvoch týždňoch bol doma z nemocnice a neskôr sa vrátil aj k práci záhradníka.

"Bol som trochu prekvapený, kto som sa dozvedel o ochorení mozgu. Ale pomyslel som si, že sa niet čoho báť a lepšie vyriešiť to teraz, než mať problémy neskôr," povedal muž. 

Podľa jeho matky sa u syna nikdy neobjavili žiadne príznaky ochorenia pred objavením nádoru, okrem toho, že býval občas unavený a apatický. "Zvláštnym spôsobom, to čo sa stalo, bol osud. Nemalo to byť tak, ako bolo, ale vlastne urobili Iainovi láskavosť," uviedla matka.

Dvoch 17-ročných a jedného 14-ročného chlapca obžalovali minulý týždeň z lúpeže. Muža (27) odsúdili na osem rokov väzenia..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu