Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Načisto sa zbláznila, za svadbu psov zaplatila 20-tisíc!

Lola a Mugly so svojimi majiteľkami Zobraziť galériu (4)
Lola a Mugly so svojimi majiteľkami

ESSEX - Nevesta bola v bielom, ženích v čiernom, presne tak ako sa patrí. Až na to, že budúci manželia neboli ľudského rodu, ale z ríše zvierat. Navyše im ich majiteľky vystrojili svadbu, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani hociktorý milionár.

Spečatenie lásky yorkšírskej teriérky Loly a "naháča" Muglyho ich vyšlo na 20-tisíc libier (cca 22 800 eur). Nevesta mala oblečené biele šaty s diamantmi za 1800 libier a na krku jej visel perlový náhrdelník. Počas príchodu pred oltár harfista vyhrával svadobný pochod. Dekorácia v miestnosti, kde sa konal slávnostný bufet, tiež nebola najlacnejšia, stála štyri tisícky.

Celú akciu naplánovala Lolina majiteľka, Louise Harrisová (32). "Chcela som jej nájsť partnera, aby už viac nebola sama." Ženícha našla prostredníctvom online súťaže, ktorú vyhlásila na Facebooku pred pár mesiacmi. Nasledovalo výberové konanie, počas ktorého niekoľkých uchádzačov osobne navštívila. Víťazom sa stal čínsky chocholatý pes Mugly, ktorý žije na druhom konci krajiny.

Mladá žena najprv chcela usporiadať len "menšiu" oslavu s približne 30 hosťami, nakoniec ich však prišlo 80. Louise novomanželom predniesla príhovor a zaželala im do spoločného života veľa šťastia. "Dúfam, že Lola prežila nádherný deň," povedala po svadbe.

Manželský zväzok psov má však malý zádrheľ, každý z nich žije na inom mieste. Louise preto dúfa, že vzťah na diaľku im nebude prekážať. "Mugly posiela Lole darčeky a svoje fotky, aby jej tak vynahradil chvíle, keď nie sú spolu," vysvetľuje.

Harrisová okrem šesťročnej slečny vlastní ešte ďalších dvoch psov. Za posledných šesť rokov na starostlivosť o nich vynaložila neuveriteľných 100-tisíc libier (114-tisíc eur). Všetci traja okrem iného jedia z misiek za 800 libier, spávajú na 6-tisícových posteliach a každý piatok chodia na masáže.

"Mnoho ľudí si myslí, že mi šibe. Uvedomujem si, že to preháňam, ale chcem, aby mali čo najlepší život," uviedla zanietená chovateľka psov. Svetový hlad jej teda asi vrásky na čele nerobí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu