Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Autor príručky pre pedofilov dostal podmienečný trest

Philip R. Greaves II.
Philip R. Greaves II.

LAKELAND - Američan zo štátu Colorado, ktorý napísal príručku s názvom "Pedofilov sprievodca láskou a rozkošou: Kódex správania pre milenca detí", bol v stredu na Floride odsúdený na dva roky väzenia podmienečne.

Súčasťou dohody s prokurátormi je, že odsúdený 48-ročný Philip R. Greaves II. sa neodvolá proti rozsudku za šírenie nemravných materiálov opisujúcich maloleté osoby pri zhubnom správaní. Páchateľ strávi podmienečný trest v Colorade, kde sa bude musieť zdržiavať, a nemusí sa zaregistrovať ako sexuálny delikvent.

Greavesova kniha s anglickým názvom "The Pedophile's Guide to Love and Pleasure", ktorú vydal na vlastné náklady, vyvolala pobúrenie, keď sa objavila vlani v novembri v známom internetovom kníhkupectve americkej spoločnosti Amazon.com. Firma bola neskôr nútená knihu stiahnuť z online ponuky, pretože na sociálnych sieťach sa šírila výzva, aby zákazníci bojkotovali toto kníhkupectvo.

Zástupcovia štátu Florida zatkli Greavesa v decembri, keď si objednali kópiu knihy a doručili im ju na adresu vo floridskom meste Lakeland. Sudca potom vydal zatykač a muža z Colorada vydali úrady na Floridu. Trest však po uvedenej dohode s prokurátormi bude tráviť v Colorade.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu