Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pedofilný pastier zorganizoval onániu pri studničke

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BANSKÁ BYSTRICA - Napriek tomu, čo sa o pastieroch zvyklo hovoriť, Branislava Oravca (31) z Poník ovce príliš nepriťahovali. Jeho vášňou boli deti, presnejšie veľmi mladí chlapci. Súd mu dnes za zneužitie štyroch z nich vymeral 13 rokov.

V prvom prípade sa pastier stretával s malým J. B. "Vzťah" mal trvať takmer dva roky. Muž chlapca vyzliekal, chytal za pohlavný orgán a mali viackrát spolu orálny a análny styk. Podľa obhajcu medzi Branislavom a chlapcom vznikol citový vzťah, a dieťa spoločnosť staršieho muža vyhľadávalo.

Ďalším prípadom, ktorý pastierovi dokázali, bolo jeho stretnutie s dvojicou chlapcov v roku 2008 pri studničke medzi obcami Poniky a Hrochoť. Branislav pritom masturboval a chlapci na jeho výzvu urobili to isté. Pastier ich potom chytal za penis a dráždil ich. Tretí prípad sa odohral v rodinnom dome v mužovej obci niekedy v roku 2008. Branislav vyzliekol vtedy chlapca (12), hladkal ho a cez spodnú bielizeň mu dráždil penis.

Muž dobre vedel, že chlapci ešte nemajú pätnásť rokov. Okresný súd mu za to vymeral trinásť rokov väzenia. Vo väzení to bude mať ťažké, pedofilov tam radi nemajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu