Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Muž so 165 cm si trúfol na revízora, s pištoľou v ruke

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

PRAHA - Pražskí polícajti pátrajú po približne dvadsaťpäťročnom mužovi, ktorý v piatok popoludní pri kontrole cestovných lístkov ohrozoval pištoľou revízora.

Neznámy muž na revízora z bezprostrednej blízkosti mieril, donútil ho vystúpiť z autobusu a potom zmizol v priľahlom sídlisku spolu s ďalšou ženou. Kriminalisti sa domnievajú, že to mohla byť jeho matka, informovala hovorkyňa polície Jana Rösslerová. K prípadu došlo medzi zastávkami Letňany a Tupolevova.

V prípade odsúdenia hrozí mužovi za nebezpečné vyhrážanie väzenie až na tri roky. Polícia poskytla aj jeho približný popis, muž bol štíhly, asi 165 centimetrov vysoký. Má svetlomodré oči, ostré rysy tváre a krátke strnisko. Oblečený bol do svetlo jutového saka a tmavého trička. Na hlave mal čierny klobúk so širokým okrajom a hrdzavé vlasy mal zviazané do copu.

Približne päťdesiatročná žena, ktorá ho sprevádzala, bola tiež štíhla a rovnako vysoká. Mala blonďavé krátke vlnité vlasy. Na sebe mala svetlý kabát po kolená. Akékoľvek informácie k hľadaným prijmú policajti na linke 158.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu