Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Učiteľ vyznal lásku 8-ročnej žiačke a upálil sa!

Neil Wilkes
Neil Wilkes

LONDÝN/BRATISLAVA - Britský učiteľ Neil Wilkes (29) po policajnom vyšetrovaní jeho neprístojného vzťahu s malým dievčatkom prepadol depresii, polial sa benzínom a zapálil. Predtým však ešte stihol dieťaťu odoslať SMS s textom "Milujem ťa a vždy budem".

Učiteľa v anglickom mestečku Hyde suspendovali po tom, ako vzniklo podozrenie, že mal nepatričný vzťah s dievčaťom, ktoré súkromne doučoval. Vlani v októbri Wilkes, ktorý žil s rodičmi, spáchal samovraždu po odoslosaní SMS. Jeho spálené telo našli náhodní okoloidúci na tráve blízko krajnice. Neďaleko sa povaľoval kanister benzínu a zápalky.

Predtým, ako začalo vyšetrovanie, brával počas voľna dievčatko von. Aj keď nikdy nedošlo k súdnej žalobe, neskôr mu zakázali obťažovať rodinu dieťaťa.

Jeho otec Ian povedal súdu, že synovi nakázali držať sa stranou od dievčaťa, z čoho bol veľmi nešťastný a pokúsil sa predávkovať liekmi.

Podľa jeho psychológa tri dni pred smrťou dúfal, že sa vráti k učeniu, ak ho nezapíšu do registra sexuálnych delikventov.

Polícia tvrdí, že vyšetrovanie sa blížilo ku koncu a muž mal toho jednoducho dosť. "To bol spúšťač, ktorý viedol k depresii a nakoniec k smrti," uviedol námestník. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu