Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priateľke volal z vesmíru, ona to nezdvihla!

Alvin a jeho stará priateľka grófka Dowager Zobraziť galériu (2)
Alvin a jeho stará priateľka grófka Dowager

DUNDEE - Plukovník Alvin Drew chcel potešiť starú priateľku, ktorá je zanietenou fanúšičkou všetkého čo súvisí s letmi do kozmu a vesmírnou turistikou. Preto jej počas pobytu vo vesmíre zavolal, ona však nebrala telefón!

Bývalý dôstojník amerických leteckých síl Air Force je dvestým mužom, ktorý sa "prechádzal" vo vesmíre. So svojimi pocitmi a zážitkami sa chcel podeliť s grófkou Dowager zo Strathmoru. Rozhodol sa jej preto v nedeľu 6. marca krátko pred štvrtou hodinou poobede zo vzdialenosti tisícok kilometrov nad zemským povrchom zavolať. Aké však bolo jeho sklamanie, keď sa v slúchadle ozval záznamník!

Kamarátke teda nechal odkaz, v ktorom znelo: "Tu Alvin Drew z Medzinárodnej vesmírnej stanice, práve teraz sa nachádzame nad Atlantickým oceánom. Tebe a Tvojej rodine želám všetko dobré odtiaľto z vesmíru a už sa teším na naše najbližšie stretnutie".

Vdova po bratrancovi kráľovnej Alžbety II. nebola v tom čase doma, pretože išla navštíviť svojich priateľov. "Keď som sa vrátila, čakala na mňa päť odkazov, medzi nimi i ten od Alvina keď telefonoval z raketoplánu Discovery," uviedla. Škótska aristokratka tak prišla o jedinečnú šancu, ktorá sa už s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nebude opakovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu