Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rodičia majú strach, po kolotočoch sa potuluje pedofil!

Zlovestný úchyl si vyšiel na Zobraziť galériu (2)
Zlovestný úchyl si vyšiel na "prechádzku" do lunaparku

DEVON - V očiach britských rodičov sa zračia obavy. Na slobodu totiž prepustili obávaného pedofila Johna Wreya len tri roky po tom, ako ho poslali za mreže za sexuálne zneužívanie detí.

Päťdesiatštyriročného zvrhlíka videli viacerí potulovať sa popri detských atrakciách a zízať na deti uprostred mesta Plymouth. Wreya, ktorý bol členom pedofilného gangu, odsúdili na päť a pol roka za niekoľko sexuálnych trestných činov, ktoré spáchal na deťoch.

Sudca úchylného muža počas procesu nazval "nechutným". Členov zločineckej bandy poslal do väzenia za zneužívanie 28 päťročných dievčat dokopy na päťdesiat rokov. Wreya však po troch rokoch podmienečne prepustili na slobodu.

Momentálne žije v okrese Devon na juhozápade Anglicka, kde robí starosti miestnym rodičom. Niekoľkokrát ho totiž videli, ako po opustení hostela zamieril hneď do lunaparku, kde okukoval deti. V iný deň sa zase vybral do neďalekej turistickej oblasti, kde údajne cez slnečné okuliare sledoval malé dievča.

Detektív Simon Snell, ktorý proti páchateľovi viedol vyšetrovanie povedal, že "polícia má indície, že v okolí sa pohybuje viac pedofilov". "Nehovorili sme ešte so všetkými obeťami, takže momentálne len zbierame informácie," uviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu