Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Výsmech sexuchtivého Berlusconiho: Pizza Bunga Bunga!

Takto vyzerá Bunga Bunga pizza
Takto vyzerá Bunga Bunga pizza

VARŠAVA - Sexuálne škandály talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho inšpirovali varšavskú pizzeriu. Tá do svojej ponuky zaradila pizzu Bunga Bunga, ktorá je vraj pikantná a divoká ako Berlusconiho večierky. Slovami bunga bunga nazývajú erotické radovánky k politikovmu potešeniu ich svedkovia.

Spomínaná pizza, ktorá obsahuje sardely, figy, taliansku šunku prosciutto a veľa čierneho korenia, sa stala v reštaurácii hitom. Šampiónom menu je už niekoľko týždňov od doby, čo ju majiteľ začal ponúkať.

Chuť pizze zvýrazňujú práve figy a korenie. Označenie týchto surovín majú v poľskom a talianskom slangu sexuálny podtext, pripomenula AP.

Taliansko-poľský majiteľ vznik novej pizze opisuje ako výsmech tomu, čo sa v Taliansku deje. Berlusconiho na začiatku apríla čaká v Miláne súd. Je obvinený zo sexu s neplnoletou marockou tanečnicou Ruby a z toho, že zneužil svoje postavenie, keď zasiahol, aby polícia túto dievčinu zadržanú pre údajnú krádež prepustila. Premiér obvinenia odmieta s tým, že ním organizované oslavy boli dôstojné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu