Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kňaz homosexuál pobúril farníkov, prezliekol sa za prostitútku!

Táto fotka rozhorčila prudérnych farníkov Zobraziť galériu (3)
Táto fotka rozhorčila prudérnych farníkov

HORSLEY HILL - Anglický kňaz z pobrežného mestečka South Shields, ktorý pobúril svojich farníkov tým, že na charitatívnu akciu prišiel oblečený ako žena ľahších mravov, opustil cirkvev a odišiel do dôchodku.

Reverend Martin Wray tak urobil po tom, ako bol niekoľko mesiacov práceneschopný. Jeho rozhodnutie ovplyvnil fakt, že sa na minuloročnom charitatívnom maškarnom plese objavil v minisukni, zlatých legínach, vysokých opätkoch a s parochňou na hlave.

Rovnaký zmysel pre humor však nezdieľali jeho farníci, ktorí sa nazdávali, že by zverejnená snímka mohla poškodiť dobrú povesť farnosti. Martinovi priatelia sa ale domnievajú, že za všetkým stojí homofóbia zo strany obyvateľov mesta. Kňaz totiž pred necelým rokom vstúpil do homosexuálneho partnerského zväzku.

"Nechápem prečo ľuďom tak veľmi vadilo, že sa prezliekol za prostitútku. Nemohol ísť predsa preoblečený za kňaza, to by nedávalo zmysel," bránil Wraya nemenovaný člen kongregácie.

Päťdesiatdeväťročný reverend už údajne medzitým priznal, že urobil chybu. Kongregácia St Lawrence the Martyr však i napriek tomu odmietla prijať výťažok z akcie, ktorý činil niekoľko stoviek libier. Peniaze totiž považovali za "poškvrnené". "Myslím, že sa nezachovali správne keď odmietli ten finančný dar. Bolo to predsa pre dobrú vec," uviedol reverendov priateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu