Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toto je najväčší príživník, v živote nepracoval ani deň!

Alkoholik Clifton nemá veľa dôvodov, aby bol na seba hrdý
Alkoholik Clifton nemá veľa dôvodov, aby bol na seba hrdý

DARLINGTON - Angličana, ktorý až príliš často pozerá na dno pohárika, sudca označil za najväčšieho príživníka v krajine. Táto nálepka mu patrí právom, doteraz totiž neodpracoval jediný deň!

Otec štyroch detí Stanley Clifton (31) sa na súde ocitol kvôli tomu, že sa vyhýbal verejnoprospešným prácam, ktoré mu udelili ako trest za násilný čin. Sudca John Walford ho nazval povaľačom, pretože sa dozvedel, že ho kvôli alkoholizmu uznali práceneschopným.

"Nikdy ste nepracovali a nikomu nepomohli. Za svoje ničnerobenie dostávate sociálne dávky. Myslím, že už je najvyšší čas, aby ste prestali žmýkať ostatných a začali sa starať sám od seba," povedal sudca Cliftonovi.

Lenivec, ktorý pred úradmi zatajil, že poberá dávky od štátu, si z pôvodných sto hodín odpracoval len 49. Walford ho za to odsúdil na trojmesačný podmienečný trest so slovami, že "jeho život sa zdá byť úplne bezcieľnym".

Clifton pre denník The Sun uviedol, že dávky začal poberať ako sedemnásťročný. Spolu s priateľkou Leanne dostávajú približne dvesto libier (290 eur) každých štrnásť dní. Taktiež sa posťažoval, že sa sám musí starať o ich štyri deti, pretože jeho partnerka trpí depresiami.

Emma Boon z Aliancie daňových poplatníkov uviedla, že "je zvláštne, že bol Clifton dostatočne zdravý na to, aby napadol človeka, ale už nie na to, aby si odpykal svoj trest".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu