Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rúti sa do záhuby, tínedžerka vypije týždenne litre alkoholu!

Nicola si nepripúšťa, že má problém Zobraziť galériu (2)
Nicola si nepripúšťa, že má problém

BRIDLINGTON - Pätnásťročná Britka vypije za týždeň desaťnásobne viac alkoholu ako je odporúčané množstvo pre dospelú ženu. Tvrdí však, že nemá žiadny problém a už vôbec nie je alkoholička.

Nicola Weaverová za sedem dní vypije také množstvo alkoholu, že by sa za neho nemuseli hanbiť i oveľa starší a skúsenejší pijani. S týždennou pravidelnosťou si dopraje desať plechoviek piva, pätnásť litrov cideru (alkoholický nápoj vyrobený z jablčnej šťavy, pozn. red.) a pol litra vodky.

Pre magazín Closer uviedla, že "jej správanie je adekvátne jej veku". "Pitie je zábavné a neplánujem prestať. Unudila by som sa keby som nepila."

Nicola, ktorá žije s matkou a mladšími súrodencami na severe Anglicka, tvrdí, že "prvú ligu" pije od svojich štrnástich rokov. Začala chodiť poza školu, aby mohla popíjať so svojimi kamarátmi. Alkohol i cigarety, ktorých za deň vyfajčí dvadsať, si kupuje za peniaze zarobené na brigáde.

Jej matka sa o dcéru veľmi bojí a dokonca v miestnych baroch a krčmách vyvesila jej fotografiu s prosbou, aby ju neobslúžili. Tínedžerka pripúšťa, že alkohol jej "pomohol" v dobe, keď ich rodinu opustil otec. Pred dvoma mesiacmi Nicolu dokonca museli hospitalizovať, pretože sa kvôli smútku zo straty matkinej priateľky upila takmer na smrť.

"Nie som alkoholička, vždy som bola zdravá. Momentálne si chcem užívať, nestarám sa čo bude potom," dodala Nicola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu