Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najsmutnejšie šteniatko Británie sa zázračne uzdravilo!

Princess ešte prednedávnom nemala dobré vyhliadky do budúcnosti Zobraziť galériu (4)
Princess ešte prednedávnom nemala dobré vyhliadky do budúcnosti

LANCASHIRE - Ešte donedávna Princess nazývali najsmutnejším šteňaťom Veľkej Británie. Kvôli zriedkavej kožnej chorobe, ktorú spôsobili roztoče, si vo svojom živote zatiaľ veľa radosti neužila. Pre fenku kríženca bulteriéra však knečne nastali lepšie časy, pretože veterinárom sa ju podarilo vyliečiť.

Princessin príbeh sa vôbec nezačal dobre. Jej majitelia ju kvôli nepeknému vzhľadu vyhodili na ulicu. Osemmesačné šteniatko totiž kvôli ochoreniu prejavujúcemu sa svrabom nemohlo chodiť von a celý čas sa len smutne pozeralo cez okno ako sa hrajú iné psy.

Centrum pre opustené zvieratá neďaleko mesta Edenfield sa ho však ujalo a psíka pred krutým osudom zachránilo. Vďaka finančným príspevkom ochotných ľudí si mohli dovoliť zakúpiť drahé lieky za tisíce libier, ktoré Princeznú vyliečili. Teraz už konečne môže pobehovať so svojimi psími kamarátmi a na trápenie, ktoré ešte pred pár mesiacmi prežívala, celkom zabudla.

Pracovníci Bleakholt Animal Sanctuary pre ňu momentálne hľadajú nový domov. Riaditeľ zariadenia povedal, že "smutnejší pohľad u psa ako ten Princeznin ešte nevidel". "Ani nevedela ako sa má hrať. Priniesli sme jej nejaké hračky aby sme ju rozveselili ale ona sa ich bála." Teraz sú v centre radi, že sa Princess konečne teší zo života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu