Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Psa poslala poštou v balíku, bez jedla a pitia!

Šteniatko vďačí za svoj život zamestnancom pošty
Šteniatko vďačí za svoj život zamestnancom pošty

MINNEAPOLIS - Pracovníkov pošty v americkom Minneapolise nedávno prekvapil hýbajúci sa balík. Otvorili ho a našli v ňom živé šteniatko.

Štvormesačného kríženca pudla chcela poslať Stacey Championová (39) do Atlanty. Jej zámer však prekazili zamestnanci pošty, ktorí si všimli, že balík sa miestami hýbe a taktiež začuli zvláštne zvuky, ktoré zneli akokeby niekto lapal po dychu. Zviera by bez ich pomoci strastiplnú cestu určite neprežilo.

"Mal to byť darček pre príbuzného. Neviem ale ako by sa zatváril, keby na narodeniny dostal mŕtve šteňa," uviedla policajná hovorkyňa Angela Dodgeová. Zákon síce povoľuje prepravovať v balíkoch isté druhy zvierat ako napríklad včely a rôzne chladnokrvné tvory, o psoch či mačkách to ale rozhodne neplatí.

Championovú obvinili z týrania zvierat. Žena na polícii neuviedla, prečo si myslela, že je povolené posielať poštou psa a z akého dôvodu pracovníkov neoboznámila s obsahom zásielky. Psík sa momentálne nachádza v zariadení pre opustené zvieratá. Ak sa dokáže, že Championová sa nebude vedieť o neho postarať, ponúknu ho na adopciu.



Šteniatko v balíku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu