Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko (4) je obrastené rakovinou, hrozí jej smrť!

Miaomiao je doslova obrastená rakovinovými škvrnami Zobraziť galériu (3)
Miaomiao je doslova obrastená rakovinovými škvrnami

SICHUAN - Matka malej Miaomiao je zúfalá. Jej štvorročná dcérka totiž trpí genetickou poruchou, ktorá spôsobuje rast čiernych výrastkov na tele. Lekári sa dokonca obávajú, že dievčatko môže na chorobu umrieť!

Xie Qihua (35) i napriek tomu, ako každá matka, považuje svoju dcéru za krásnu. Prístup ostatných ľudí, ktorí Miaomiao nazývajú príšerou, jej však láme srdce. "Posmievajú sa jej, hovoria, že vyzerá ako divoké zviera. Sú hrozne krutí," povedala smutná Xie.

Problém je ale oveľa horší; pokiaľ dievčatko neabsolvuje liečbu, zomrie. Čierne škrvny sa na jej tvári, chrbte, hrudi a ramenách sa začali objavovať keď mala Miaomiao tri mesiace. "Najprv sme si mysleli, že sú to materské znamienka, neustále sa ale zväčšovali a začali z nich rásť chlpy," uviedla jej matka.

Doktori dievčatko prvýkrát operovali keď malo iba polroka. Vedúci operačného tímu po zákroku vyjadril nádej, že Miaomiao sa uzdraví vzhľadom na to, že rodiča vyhľadali pomoc tak skoro. Ani po roku sa však situácia nezlepšila. "Stala sa plachou, nikdy nenosí šaty, ani keď je vonku horúco," opisuje Xie trápenie svojho dieťaťa.

Lekári rodičom neskôr oznámili, že Miaomiao už viac pomôcť nedokážu. Povedali im, že výrastky sú zhubné a už čoskoro prerastú do rakoviny. Jedinou možnosťou ako dievča zachrániť, predstavuje komplexná transplantácia kože. Tú si ale rodičia nemôžu dovoliť.

"Veľmi nás to zasiahlo. Môj manžel upadol do depresií a začal piť," povedala Xie. Teraz dúfajú, že im pomôže miestna komunita, ktorá na operáciu Miaomiao vyhlásila finančnú zbierku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu