Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kvôli charite si nechá potetovať telo webovými stránkami

Patrick Vaillancourt
Patrick Vaillancourt

BRUSEL - Má rád charitu a je kvôli získaniu pomoci ochotný aj schopný urobiť zrejme takmer čokoľvek, vrátane poskytnutia vlastného tela. Štyridsaťročný Belgičan Phil Marechal sa totiž rozhodol, že si ho z charitatívnych dôvodov nechá potetovať, píše dnes denník DH Les Sports.

Svoje telo chce ozdobiť adresami webových stránok. Fyzické osoby za to zaplatia desať eur, podnikatelia 35 eur. Takto získané peniaze by potom mali zamieriť na podporu jednej organizácie, ktorú Marechal sponzoruje už dlhšiu dobu a ktorá pomáha tým najchudobnejším.

"Inšpiroval ma Kanaďan Patrick Vaillancourt (29), ktorý si chce nechať vytetovať 100 000 webových adries, aby prekonal svetový rekord," povedal muž, ktorý svoju akciu prezentuje aj na webe.

Marechal už má za sebou prvý počin. Zatiaľ ide o prvých 20 adries, ktoré sú vytetované do podoby trojuholníka na jeho chrbte. Verí však, že u toho rozhodne neskončí. "Ak sa ukáže, že sú ľudia štedrí, potom môžeme dosiahnuť i milión eur," podotkol a zároveň zdôraznil, že pre neho samotného nepôjde ani jeden cent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu