Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krásku zmlátil tak, že lekári nedokázali určiť jej pohlavie

Tirion (vľavo) a Miriam Zobraziť galériu (3)
Tirion (vľavo) a Miriam

CARDIFF - Mladú britskú študentku zbil jej priateľ tak, že zdravotníci po príchode na miesto útoku nedokázali hneď určiť či sa jedná o ženu alebo muža.

Tirion Lewisová (19) počúvala s kamarátkou Miriam v aute rádio, keď k nim prišiel jej nahnevaný priateľ. Wayne Fox (23) rozbil na vozidle okno, pričom stále opakoval "prečo mi to robíš"?

Potom sa zmocnil volantu a obe dievčatá zaviezol do lesa v západnom Walese. Tam Tirion vytiahol z auta a začal ju mlátiť hlava nehlava. Keď sa jej Miriam snažila pomôcť, kopol ju násilník do tváre. Podarilo sa jej však utiecť a z neďalekej farmy privolala pomoc.

Zdravotníci povedali, že "keby dopredu nevedeli, že ide o ženu, nedokázali by kvôli rozsiahlym zraneniam ihneď určiť pohlavie". Dobitá dievčina strávila mesiac v kóme a doteraz sa lieči z poranenia mozgu, ktoré jej bráni vypovedať voči útočníkovi.

Páchateľ z miesta činu odišiel na aute, cestou domov ale havaroval. Vlámal sa preto do cudzieho domu a donútil jeho majiteľov, aby mu odovzdali kľúče od ich vozidla. Foxa, ktorý trpí paranoidnou schizofréniou, obvinili z únosu, pokusu o vražu, ťažkého ublíženia na zdraví a z krádeže auta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu