Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zamiloval sa do prostitútky, napokon ju dobodal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Láska si nevyberá, vie sa však zmeniť na vražednú nenávisť. František (57) z Ostravy sa pred niekoľkými rokmi osudovo zamiloval do o 19 rokov mladšej ženy. Nevadilo mu, že ju prepustili z väzenia, ani to, že sa živí prostitúciou.

Začali spolu žiť, František sa kvôli nej aj rozviedol. Do ich spoločnej domácnosti sa však prisťahoval aj jej bývalý manžel. Začal so ženou spávať v jednej miestnosti, Františkovi zostalo miesto na gauči v kuchyni.

Jeho "femme fatale" spávala aj s ďalšími mužmi, čo bolo zdrojom častých konfliktov. Posledná hádka sa začala nevinne, kvôli nedopečenému mäsu.

Žena Františkovi prikázala, aby sa odsťahoval a začala mu vyhadzovať veci zo skrine. Muž stratil súdnosť, odišiel do kuchyne po nôž a ženu, ktorá si ľahla na sedačku, začal zbesilo bodať.

Svoju družku bodol asi dvadsaťkrát. Niektoré rany boli tak silné, že lámali kosti. V miestnosti boli vtedy aj dve kamarátky obete. Snažili sa ju brániť. Jednu z nich František poranil na tvári a hodil na nábytok. Potom sa v ňom ozvalo svedomie a k zomierajúcej družke zavolal záchanku. Zbytočne.

Za brutálnu minuloročnú vraždu mu dnes súd vymeral 16-ročný trest. František svoju vinu nepopieral. "Stala sa vec, ktorá sa nemala stať. Je mi to ľúto," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu