Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Policajti naháňali auto bez sedačiek, bolo v ňom 5 detí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BROUMOV - Mladík (23) bez vodičského preukazu viezol v Škode Favorit bez zadných sedadiel ďalšieho dospelého a päť detí!

Pri cestnej kontrole na pokyn policajtov nereagoval a začal unikať. Zastavil až po dramatickej niekoľkokilometrovej naháňačke!

Nikomu sa našťastie nič nestalo. O naháňačke, ku ktorej došlo vo štvrtok pri českom Broumove, informovala dnes policajná hovorkyňa v Náchode.

"Na úzkych cestičkách muž vo vysokej rýchlosti ohrozoval všetkých okolo. Pri predbiehaní automobily pred sebou takmer vytláčal z cesty a v obci unikal rýchlosťou cez 110 kilometrov za hodinu," opísala hovorkyňa naháňačku.

Keď muž zrejme zistil, že polícii s plne naloženým favoritom neujde, zastavil a dal sa na útek. Policajti ho po ubehnutí 300 metrov zadržali.

Pohľad do útrob auta policajta šokoval. "Vozidlo nemalo žiadne zadné sedačky. Sedem ľudí bolo poskladaných na podlahe, kde sa dá. Tri deti dokonca sedeli v batožinovom priestore," uviedla hovorkyňa.

Polícia následne zistila, že muž auto používal od predchádzajúceho dňa bez vedomia majiteľa. Muža polícia stíha pre všeobecné ohrozenie a neoprávnené užívanie cudzej veci.

V prípade odsúdenia mu hrozí až osem rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu