Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž trpí 14-hodinovými erekciami, každý deň!

ilustračné foto
ilustračné foto

HAARLEM/BRATISLAVA - Muž (37) z holandského Haarlemu, ktorý používa pseudonym Bas Dorst, je nezamestnaný už niekoľko mesiacov. Bývalý pokrývač trpí zriedkavým ochorením, ktoré spôsobuje nekontrovateľnú erekciu. Tú môže dostať kdekoľvek a trvá 12 až 14 hodín, každý deň!

Basovo trápenie diagnostikovali ako priapizmus - potenciálne škodlivé a bolestivé ochorenie, pri ktorom sa stoporený penis alebo klitoris nevráti k svojmu tvaru v ochabnutom stave, aj napriek absencii fyzickej či psychickej stimulácie. Touto poruchou trpí už približne 2 roky.

"Ľudia sa tomu smejú, ale je to skutočný problém," uviedol pre noviny Haarlems Dagblad. Bas odmietol prezradiť svoju pravú identitu kvôli nepríjemnostiach, ktoré by mohol sposôbiť sebe a svojej rodine. Jeho priateľka nechce, aby sa o tom okolie dozvedelo.

Všetky liečby, ktoré doteraz podstúpil, boli neúspešené. Predpísané lieky odmietol užívať, pretože blokujú produkciu testosterónu, čo by bolo v rozpore s plánom páru mať dieťa.

Bas hovorí, že jeho choroba nemá  priaznivý vplyv na jeho rodinný život. Nielenže si nemôže nájsť zamestnanie, ale ani pri sexe neprežíva žiadnu slasť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu