Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Opitého mladíka v Martine nezastavili ani výstrely

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA/ MARTIN – Červený Seat s opitým mladíkom (23) naháňali v noci na dnes martinskí policajti. Auto s nočným pirátom sa najprv snažili zastaviť predpisovo. „Vodič vozidlo len spomalil, nezastavil a začal unikať smerom k železničnej stanici,“ popísala polícia úvod naháňačky.

Mladík pokračoval a „svojou bezohľadnou riskantnou a rýchlou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky. Nerešpektoval dopravné značenie a s vozidlom prechádzal do protismernej časti vozovky. Policajti opakovane vyzývali vodiča na zastavenie, pod hrozbou použitia služobnej zbrane, aj cez zvukové zariadenie služobného vozidla, ale vodič nereagoval, vozidlo nezastavil a pokračoval v bezohľadnej jazde,“ skonštatovali policajti vo svojej správe.

Mladíka nezastavil dokonca ani varovný výstrel ani výstrely na zastavenie vozidla. Seatu tak museli zatarasiť cestu policajným autom. Mladíka zadržali a podrobili dychovej skúške, výsledok bol pozitívny: 1,5 promile.

Pirátom bol mladík z okresu Tvrdošín, ktorému na mieste zadržali vodičský preukaz. Prípad bude riešiť dopravný inšpektorát v Martine. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu