Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Naháňačka sa skončila nehodou, zranili sa dvaja policajti

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA - Ľahkými zraneniami dvoch policajtov sa skončila sobotňajšia podvečerná naháňačka, ktorá sa začala na Bojnickej ulici v Bratislave.

Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru Nové mesto - Východ totiž zastavili počas bežnej kontroly vodiča motorového vozidla Fiat Brava a vyzvali ho, aby im predložil vodičský preukaz a doklady od auta. Ten tak neurobil a začal policajnej hliadke aj s vozidlom unikať.

Pri križovatke ulíc Rožňavská a Vajnorská ich vodič Fiatu začal vytláčať z vozovky, v dôsledku čoho došlo k zrážke policajného auta s dodávkou Iveco. Vodič Fiatu potom, ako vytlačil policajtov z cesty, nezvládol riadenie a skončil na trávnatej ploche medzi vozovkami.

Dvaja zranení policajti boli prevezení na ošetrenie do nemocnice. Ostatní účastníci dopravnej nehody zranení neboli, alkohol u vodičov dychovou skúškou zistený nebol. Škoda na vozidlách sa odhaduje na 15 tisíc eur.

Na miesto nehody boli privolaní aj policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorí zistili, že vodič (22) Fiatu, ktorý nehodu zapríčinil, mal zadržaný vodičský preukaz a osvedčenie o evidencii motorového vozidla. Muž bol následne predvedený na policajné oddelenie, kde momentálne prebiehajú ďalšie procesné úkony za účelom objasnenia tohto prípadu.

Dnes o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave František Peczár.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu