Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcéra ma sklamala, ide jej len o peniaze!

Carlina a Jo - ich spoločné šťastie trvalo len krátko
Carlina a Jo - ich spoločné šťastie trvalo len krátko

NEW YORK - Radosť vystriedalo sklamanie! Američanka Joy Whiteová žiarila šťastím, keď sa po 23 rokoch opätovne stretla so svojou dcérou. Teraz sa však obáva, že by o ňu mohla znova prísť.

Carlinu Whiteovú (23) v roku 1987 uniesli z nemocnice v newyorskej štvrti Harlem keď mala iba niekoľko týždňov. Vo svojej "novej" rodine sa však nikdy necítila prirodzene. Celý čas tušila, že niečo nie je v poriadku, dokonca sa na nikoho ani nepodobala.

Po rokoch snahy dopátrania sa pravdy sa konečne dočkala. Jej prvé stretnutie s biologickou matkou bolo dojímavé a sledovala ho celá Amerika. Jo si myslela, že spolu začnú nový život, a že dobehnú stratené roky. Jej predstava o šťastnej rodine sa však rozpadla ako domček z karát.

"Sme ako cudzinci, vôbec sa nepoznáme," uviedla zronená žena. Jej dcéra sa navyše začala zaujímať o 750-tisíc dolárov (606-tisíc eur), ktoré Jo spolu s vtedajším manželom vysúdili od nemocnice ako odškodné.

"Neustále sa na ne (peniaze) vypytovala. Ja už však nič nemám, všetko sme minuli," povedala. Carlinin obchodný duch sa prejavil aj tak, že si začala pýtať honorár za poskytovanie rozhovorov pre médiá.

Nedávno od mamy odišla a vrátila sa späť do Georgie, kde vyrastala. "Som jej mama a veľmi ma bolí, že tu so mnou nie je. Som sklamaná, že ju zaujímali iba peniaze. Chcem, aby sa vrátila," dodala smutná Jo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu