Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vylúpil obchod, celý čas sa ospravedlňoval

Slušný lupič
Slušný lupič

SEATTLE – Žiadne maskovanie, hrozby silou, žiadne výkriky ani zastrašovanie. Neuveriteľný priebeh mala lúpež, ku ktorej došlo v sobotu v americkom Seattli.

Lupič sa vlastne celý čas len ospravedlňoval predavačovi, že ho vôbec prepadol. „Mohli by ste mi urobiť láskavosť? Mohli by ste vyprázdniť pokladňu a dať tie peniaze sem?,“ začal takmer nesmelo muž v stredných rokoch, ktorý vytiahol na pokladníka pištoľ.

Keď vyslovil svoju požiadavku, predavač spočiatku ani neveril. „Ako to myslíte?“, spýtal sa. „Toto je lúpež,“ odpovedal lupič. „Ste si istý?“ reagoval akoby neveriacky predavač.

Vtedy lupič spustil sériu ospravedlnení. „Potrebujem peniaze a deti musia jesť...Naozaj ľutujem, že to musím urobiť, ale mám deti. Je mi naozaj ľúto, že to musím urobiť, ale musím zaplatiť účty a deti musia jesť...,“ opakoval takmer skrúšeným hlasom.

Na návrh pokladníka, že mu dá 40 dolárov, však nepristúpil. „Nuž, to nemôžem, musím platiť nájom, mám účty a deti musia jesť... Ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem a je mi to veľmi ľúto,“ opakoval.

Predavačovi ešte sľúbil, že ak bude mať peniaze, príde mu ich vrátiť. „Boh s vami“, rozlúčil sa predavač s lupičom a na záver si obaja navzájom poďakovali. Lupič si zastrčil pištoľ za opasok, zobral svoju plastikovú kávu a odkráčal z obchodu.

Polícii netrvalo dlho, kým lupiča chytila. Po tom, čo sa video začalo šíriť po webe, dostala hneď niekoľko horúcich tipov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu