Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Big Brother: Hádajú sa ako psi

V dome Veľkého brata sa začali ostré hádky.
V dome Veľkého brata sa začali ostré hádky.

BRATISLAVA - A už je to tu - hádka ako hrom! V dome Veľkého brata začína byť dusno. Súťažiaci z markizáckej reality show už nedokážu odolávať ponorkovej chorobe. Škriepia sa pre maličkosti, zazerajú na seba a intrigujú. Včerajšia zvada ich všetkých definitívne rozdelila!

Osadenstvo modrých sa konečne postavilo proti "skupinke", ktorú tvoria Ján Bryndza (27), Peter Petrovič (20), Sandra Sedláková (23) a Michaela Rajtárová (19). Tí už dlhší čas držia spolu a snažia sa dirigovať ostatných. Hádka sa rozprúdila po tom, keď už ostatní súťažiaci nemohli zniesť ich detinské výstrelky. Peter s Jánom sa totiž pred pár dňami ohadzovali vajíčkami a Miša pritom obsypali múkou.

To však nie je všetko! V utorok večer zamkol Jano Petra na záchode a kľúč mu zapadol do škáry na podlahe tak nešťastne, že ho nevedel vybrať. Až po dvoch hodinách im dal Veľký brat náhradný kľúč, aby sa ich spolubývajúci mohli do záchodu dostať. Pohár trpezlivosti pretiekol a medzi modrými sa rozpútala iskrivá hádka. Ako keby toho ešte nebolo dosť, ráno mali v luxusnej časti všetky kľučky natreté zubnou pastou. Spory tým vyústili do hrozivého konfliktu nielen medzi modrými, ale i oboma tímami navzájom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu