Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dušana Cinkotu na dva dni nahradil Sajfa

Dušan Cinkota a Sajfa. Zobraziť galériu (17)
Dušan Cinkota a Sajfa.

BRATISLAVA - A je to tu! Moderátora VyVolených Dušana Cinkotu (35) nahradí Martin Sajfa Cifra (26). Zatiaľ síce len počas dvoch večerov - v piatok a sobotu - ale ak sa osvedčí, nie je vylúčené, že Cinkotovi vyfúkne flek natrvalo. Televízia JOJ dvojdňovú výmenu na moderátorskom poste vysvetľuje po svojom: „Cinkota má povinnosti v divadle.“ Bližšie k pravde však má informácia, že Jojka už nezvláda silnejúci tlak verejnosti, ktorá je s Cinkotovým výkonom na televíznej obrazovke čoraz nespokojnejšia.

Rozhodnutie Jojky nahradiť v druhej sérii reality show VyVolení ostrieľaného Michala Hudáka (36) hercom Dušanom Cinkotom bolo veľkým prekvapením. Odvaha, ktorá sa Jojke pri Hudákovi vyplatila - začínal ako hlas z upútaviek, ale Miliónové dievčatá ho katapultovali na moderátorskú špičku - sa teraz televízii nevyplatila. Cinki naozaj nebol dobrá voľba. Veď hneď prvý večer ukázal, že na moderovanie takéhoto veľkého projektu nemá. Brbty a omyly, zmätené vyhlásenia, listovanie v pomocných papierikoch, chvíle trápneho ticha sa síce prvýkrát ešte dali ospravedlniť, ale nezlepšilo sa to ani počas ďalších večerov. A čím dlhšie je moderátor na obrazovke, tým častejšie a hlasnejšie sa ozývajú televízni diváci, ktorí požadujú jeho výmenu. Na Cinkotovom mieste by najradšej videli prirodzeného a vtipného Martina Sajfu Cifru, ktorý zaujal už v pr vej sérii reality show pri moderovaní Noci VyVolených.

A teraz televízia hlas ľudu vyslyšala! Počas piatkovej a sobotnej Voľby sa pred kameru postaví práve Sajfa. Televízia však odmieta informácie, že si takto chce overiť, či to plavovlasý moderátor skutočne nebude zvládať lepšie. „Pán Cinkota má v piatok premiéru v divadle Aréna v inscenácii Rodinná slávnosť. A v sobotu má voľno. Moderovanie VyVolených je veľmi vyčerpávajúce, a tak sme sa rozhodli trochu ho odbremeniť, aby si mohol oddýchnuť,“ vysvetľuje dôvod moderátorovej dvojdňovej neprítomnosti vo vysielaní PR manažérka Tatiana Diovčošová. Podľa jej slov je aj Sajfa rovnocennou tvárou VyVolených a nie je dôvod, prečo by sa na obrazovke nemal objavovať častejšie.

Skutočnosť, že v piatok a sobotu uvidíme na obrazovke len Martina Cifru, potvrdili obaja moderátori. „Áno, je pravda, že bude moderovať Sajfa. Dôvodom tejto výmeny sú moje premiéry v Aréne, na ktoré ma Jojka uvoľnila,“ vysvetlil Cinkota. Aj Sajfa tvrdí, že existuje dohoda, podľa ktorej za Cinkotu vezme moderovanie vždy, keď bude herec v divadle. „Určite si nemyslím, že ma chcú vymeniť zaňho. Ja totiž nerád veľa pracujem,“ podotkol s úsmevom sympatický moderátor. Aký dosah bude mať táto zdanlivo nevinná dvojdňová výmena na moderátorskú kariéru Cinkiho a Sajfu, to sa ukáže v nasledujúcich dňoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu