Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jana Bombová: Rozvod kvôli Rišovi?

Jana Bombová Zobraziť galériu (14)
Jana Bombová

KOŠICE/LARNAKA - V živote bývalej finalistky jojkárskej reality show VyVolení Jany Bombovej (27) vládne poriadny chaos! Na jednej strane sa nikdy netajila tým, že je ešte stále vydatá za otca 6-ročnej Chloe Cyperčana Marka Markova, na druhej strane sa však verejne priznala, že už začala žiť s Rišom Janigom (25), s ktorým sa dala dokopy počas úspešnej reality show.

Mark o existencii nového muža v jej živote nemá ani poňatia, dokonca uvažuje o rozvode. No blondínka mu kontruje vyhlásením: „My sme predsa rozvedení už dávno!“ Aká je teda pravda? „Nie, ešte stále sme manželia,“ trval na svojom Mark Markov. Pripustil však, že na rozvode sa s Janou už dohodli. No ten sa zatiaľ stále neuskutočnil.

Zmätok v danej situácii má aj samotná plavovláska z Košíc, ktorá vyhlasuje, že rozvod má už dávno za sebou! „Už sme rozvedení. On len veľa rozpráva, a povedal to tak, ako to povedal,“ snažila sa ešte viac zahmliť podstatu problému Jana. Avšak na otázku, kedy k rozvodu došlo, už odpovedať nechcela. Ba dokonca ani to, či tak urobí, resp. urobila kvôli Richardovi Janigovi.

Momentálne nezamestnaná Košičanka žije so svojou dcérou Chloe v trojizbovom byte vo východoslovenskej metropole. S manželom, ktorý pracuje ako manažér hotela na Cypre, žijú oddelene. Janu život na Cypre nelákal, preto sa vrátila späť na Slovensko. Napriek tomu stále udržujú vzájomný kontakt a Mark svojej dcérke telefonuje aj niekoľkokrát do týždňa. Samozrejme, že ju aj finančne podporuje.

Jana si teraz spoločné chvíle vychutnáva s exfinalistom Rišom, s ktorým si rozumela už počas pobytu v luxusnej vile VyVolených. Čo na to hovorí Mark? „Neprekáža mi, že má svoj život, ale zároveň ma to ani neteší,“ prekvapene odvetil Janin manžel, ktorý evidentne o novom chlapovi v manželkinom živote nič netušil. Ako sa tento trojuholník vyvinie, ukáže najbližšia budúcnosť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu