Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hudák: Zbabral, čo sa dalo!

Michal Hudák opäť nemal svoj deň. Zobraziť galériu (11)
Michal Hudák opäť nemal svoj deň.

BRATISLAVA - Moderátor reality show VyVolení Michal Hudák (36) mal v stredu opäť zlý deň. Vyčerpanosť a stres, ktoré sa na ňom odrazili už pri Dueli, sa znovu ozvali. Zmätok a neistou preniesol cez televíznu obrazovku aj na divákov Jojky. Michalovi vypadával text, koktal, bol nesústredený. Dokonca svoj vstup ukončil úryvkom piesne S pánom Bohom, idem od vás... Žeby už mlel z posledného?

V stredu večer - počas priameho prenosu z Výzvy - Michal Hudák skutočne perlil. Napríklad, keď vyzýval divákov, aby hlasovali za Tonyho Ferletjaka (33), ktorý ide v sobotu do Duelu, zahlásil esemeskové a audiotextové číslo prislúchajúce jeho súperke Lenke Varsányiovej (23). Neprešla minúta, a znova sa „sekol“. Keď sa totiž prihováral Slovákom, aby posielali svoje hlasy Lenke, o nežnej plavovláske hovoril v mužskom rode! „Ak chcete za neho hlasovať..., Stretneme sa s ním...“ húdol si Hudák svoje.

Zakrátko na to mu vypadol text a v štúdiu nastalo trápne ticho. V tú chvíľu sa skúsený moderátor začal prehrabávať v scenári ako strémovaný začiatočník. To však už vyviedlo z miery aj jeho. Žeby za to mohol narastajúci stres? „Nie, nemyslím si, že by to bolo tým. Dva ľahké omyly nepovažujem za nič zásadné. Boli aj horšie dni,“ povedal na svoju obhajobu nasledujúci deň moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu