Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Michal Hudák: Po Dueli skolaboval!

Michal Hudák Zobraziť galériu (7)
Michal Hudák

BRATISLAVA - Moderátor jojkárskej reality show VyVolení Michal Hudák (36) prežíva ťažké obdobie. Dlhotrvajúce psychické i fyzické vyčerpanie, ktoré sprevádza prípravu sledovanej šou, si počas sobotňajšieho Duelu vyžiadalo svoju daň a moderátorovi s charizamtickým hlasom prišlo nevoľno. Po skončení priameho prenosu poňho dokonca musela prísť sanitka!

Podľa zistení Nového Času sa Michal Hudák počas prenosu posťažoval réžii na to, že mu je zle. Produkcia na to okamžite zareagovala. Skracovala jeho priame vstupy a naťahovala živé zábery z vily VyVolených. „Mám dosť stresov okolo svojej práce, a keď som sa o sebe dočítal niektoré veci, jednoducho rozmýšľam nad návštevou lekára,“ narážal moderátor na informácie istého týždenníka o tom, že má milenecký pomer s bratislavskou študentkou.

Zdravotné problémy obľúbenej tváre TV JOJ sa však po prenose vystupňovali natoľko, že k malátnemu Hudákovi museli privolať záchranku. „Stojíme za ním a dúfame, že ostatné prenosy už bude schopný odvysielať bez problémov. Pre istotu sme však zavolali lekára,“ potvrdil Hudákove zdravotné ťažkosti aj hovorca Jojky Ľudovít Tóth. „Dostal som injekciu na upokojenie a potom som sa cítil trochu lepšie,“ opísal, čo sa dialo krátko po 23. hodine. Hospitalizácia v nemocnici nakoniec nebola nutná, no ešte včera sa moderátor VyVolených cítila „pod psa“. To, či bude schopný odmoderovať nasledujúci týždeň, je otázne. V prípade zhoršenia zdravotného stavu má však televízia v zálohe ešte jeho kolegyňu Karin Haydu (28).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu