Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ľudmila Matisová: Ak sa ľudia majú radi tak na veku a národnosti nezáleží

Ľudmila Matisová Zobraziť galériu (18)
Ľudmila Matisová

BRATISLAVA - Obyvateľov vo vile pre VyVolených je po štvrtom dueli už len desať. Lenka Varsányiová, ktorú si do duelu vyzvala Ľudmila Matisová zvíťazila nad svojou súperkou, a tak si vybojovala svoj návrat do vily. Po prvý krát sa v dueli stretli dve ženy.

Obe prišli do štúdia vysmiate. Ľudmila priam žiarila, keď v publiku zbadala svojho talianskeho priateľa Giuseppeho, ktorý ju navštívil aj vo vile. Lenka mala tiež dobrú náladu, no keď si na obrazovke v štúdiu pozrela súhrn najkrajších momentov, ktoré vo vile prežila mala slzy na krajíčku. "Asi som sa do Rockyho rachla," povedala o Rockym, ktorý sa s Lenkou počas jej 47-dňovom pobyte vo vile veľmi zblížil. Aj Ľudmila mala medzi VyVolenými spriaznenú dušu, Kika. No ako sama tvrdila: "Kiko je len dobrý kamarát a vedel, že mám vonku priateľa."

Okrem Inez a Tonyho, všetci vo vile vrátane Kika dúfali, že v dueli vyhrá Lenka. Po vyhlásení výsledkov sobotňajšieho duelu Lenka neskrývala svoju radosť z výhry a všetkým divákom sľúbila, že sa majú ešte na čo tešiť. (Lenka Varsányiová získala 46 624 hlasov a jej súperka Ľudmila 19 612.)

Prečítajte si váš online rozhovor s Ľudmilou...

Rozhovor

12:05:57 - otázka od: mudryP Ahoj Ludmila, chcem sa Ta spytat kolko rokov ma tvoj priatel, ako ste sa zoznamili a co Ta na nom najviac zaujalo? Nie vsetko sa mi na tebe vo vile pacilo, to je myslim normalne a drzim Ti palce v dalsom zivote. Ahoj, moj priatel ma 49 rokov. Zoznamili sme sa na vystave nabytku. Je to clovek s velkym charakterom, ktoreho velmi lubim a chcem s nim prezit dalsi zivot. Pekny den a vela stastia aj tebe.

12:05:57 - otázka od: Viera Ahoj Ľudka. Držala som ti palce. Do poslednej chvíle som verila, že sa vrátiš. Nemyslíš, že ti uškodila JOJ-ka tým, že poslala za tebou do vily tvojho priateľa? Myslím, že slovákom sa to nepáčilo kôli tomu, že je talian. Ja ti aj ďalej fandím a trošku aj závidím tvoju zaľúbenosť. Veľa úspechov. Viera PP Ahoj Vierka. Dakujem pekne za dotaz. Ci mi to uskodilo alebo nie, neriesim. Pre mna to bol najvacsi emotivny zazitok, za co som velmi vdacna. Myslim si, ze ak sa dvaja ludia maju radi tak na veku a narodnosti nezalezi. Mozno len nas narod na to este nie je pripraveni. Vela uspechov aj tebe.

12:08:21 - otázka od: zvedava Caf Ludmila, ty si toho Kika teda dobre znicila…Viem, viem ze si mu nikdy nic neslubovala a on vedel ze mas vonku priatela. To je vsetko O.K. Ale preco sa nepriznas, ze ti nebol az tak uplne lahostajny? Ved cele Slovensko videlo tie tvoje tuzobne pohlady ktore si mu nejeden raz adresovala. Neviem ako to bolo cele vo Vile naozaj, ale z toho co sme videli bolo jasne, ze si tak trochu zneuzila to ze ti prejavil sympatie. Inak by si predsa pred nim netancovala tie vyzyvave tanceky. Ludka, podla toho co som mala moznost vidiet v Dueli je vidno ze si inteligentna osoba. Dovolim si tvrdit, ze viac ako Lenka, ale Kiko je tiez fajn clovek a takyto "utek" bez rozlucky si naozaj od teba po tom vsetkom nezasluzil. Co ty na to? Kiko mi pred odchodom povedal, aby som ho nevolala do hovorne na rozlucku, a chce aby sa vratila Lenka. Dotklo sa ma to, ale jeho rozhodnutie respektujem a nic mu nevycitam. Len mam pocit, ze sa terz hra na obet.

12:12:16 - otázka od: ala Ludmila, vratim sa este k teme Kiko. Ked sa tak zamyslis nad tym vsetkym s odstupom casu, stale nemas pocit, ze by si mu ublizila ? Neodpovedaj prosim Ta, nacvicenu frazu o tom, ze Kiko si nezelal rozlucku, pretoze vsetci sme videli, ze sa Ti na druhy den ospravedlnil a dokonca Ti zlozil basnicku. Ty aj napriek tomu si mu nepovedal nic ! Bolo a je to od Teba velmi ubohe ! Ahoj Ala, Zlozenie basnicky bola sice uloha, ale zvladol to hravo a za to som podakovala a odpovedala na nu. Neviem ci to bolo v odvysielane alebo nie. Pekny den

12:17:45 - otázka od: Elza Ľudka, ako a kde si sa spoznala s Giuseppem? Cav Elza. S Beppem sme sa spoznali na vystave nabytku. Nerozpravala som talianky, preto za mnou poslal svoju tlmocnicku a tak to zacalo.

12:18:23 - otázka od: mišel Prečo si Kikovi povedala, aby sa už nesprával ako malé decko ? Ahoj Mišel, mozno to vidis aj sam. Kiko sa rad hraje na obet.

12:19:13 - otázka od: wewe ako sa ti pacilo v k-fune??? ps: prajem vela uspechov :-] Ahoooj wewe, v K-fune bolo fajn, super atmosfera, pohoda kolektiv. Pekny den

12:20:43 - otázka od: katka ahoj Ludka, myslim, ze s Kikom si sa nechutne zahrala. Viem, ze si mu povedala, ze niekoho mas, ale aj tak si ho drazdila. nemas teraz vycitky? neber moju pripomienku zle, je to len moj nazor. pekny den. :o) Ahoj Katka, dakujem za dotaz. Niektore sceny, ktore vidim v TV su len dobre nastrihane. Nebudem sa vyhovarat ale s nikym som sa nezahravala. Pekny den aj tebe

12:21:34 - otázka od: farbicka ahoj ludmila, drzali sme Ti palce. Kto podla Teba vyhra Vyvolenych? Prihlasila by si sa aj do Vyvolenych 2? Do Vyvolenych 2 sa hlasit nemozeme, ale budem spolupracovat na uputavkach a castingoch. Kto vyhra?? ja to velmi prajem Tonymu.

12:23:42 - otázka od: Ján D. Prečo také milé slovenské dievča ako si Ty , zaujal práve taký starý pán,ktorý sa k nej nehodí ? Prečo mu bolo dovolené vstúpiť do vily,keď iní takú možnosť nemali ?!!! Ahoj Jan dakujem za dotaz. Zaujal ma svojim charakterom a postojom k zivotu. Ak ide o lasku, tak padaju aj vekove hranice a to je nas pripad. Preco mu dovolili vstupit do vily, neviem, ale pre mna to bol najsilnejsi zazitok.

12:24:38 - otázka od: radka :o) Ahoj Ludka.Bola si mojou velkou favoritkou!!!!!Skoda ze si vypadla.Pocuvaj co si myslis o Linde???????? diki za odpoved cmuuuuuuuuuk Ahoj Radka, dakujem za podporu. Linda je spontanna mlada baba, vesela a tak prijemne pojasena. Tak mladsia sestra. cmuuuuuuuuk

12:26:56 - otázka od: Jozef Ahoj Ľudmilka, škoda že si vypadla, mala si moju podporu :). Čo ti najviac vo vile chýbalo z tých bežných vecí a čo si myslíš, je možné že sa mediálne niekedy ešte ukážeš? (iná reality show, showbiznis a pod.) Pekný deň ti želám a veľa šťastia v živote, čauko :)) Ahoj Jozef, najviac mi vo vile chybalo sukromie a hlavne ludia mojmu srdcu najblizsi. Co sa medii týka, urcite by som privítala ponuku pracovat v showbiznise a pod. Dufam, ze sa to splni. Dakujem a pekny den aj tebe.

12:27:28 - otázka od: jama ahoj, chcem sa opytat ci ten tvoj talian ma farbene vlasy alebo briadku? Ahoj Jama, aj, aj.

12:30:01 - otázka od: LuLu Luda, si hrozna. Chcela som aby si sa vratila z duelu ale ked sa objavil ten tvoj starigan co vyzera ako apac zo stareho indianskeho filmu a co ste tam stvarali tak si sa mi brutalne zhnusila a dobre ze sa vratila Lena. Z Kika si urobila blbečka pritom si mu tancovala tanecky popred nos a ked sa zjavil ten priserak si sa zlakla a robila si dôlezitu ako si mu nic neslubovala...vobec ti to nie je trapne?? Ahoj Lulu, nech sa ti to zda ako chces, ja svojho priatela lubim, a ako vyzera moj priatel nie je dolezite. Je to charakterny chlap, ktory ma velke srdce a preto ho lubim. Pekny den

12:30:23 - otázka od: Petra Ste veriaca? Ahoj Petra, ano som veriaca. Pekny den

12:31:15 - otázka od: kačena Ahoj Ľudka.Len Ti chcem povedať, že podľa mojho názoru si tam bola asi najinteligentnejší a najrozumnejší človek.Páčili sa mi hlavne Tvoje slová vo vile,ktoré si povedala každému, keď si si vyberala súpera do duelu. Ahoj Kacena, dakujem za nazor a prajem pekny den.

12:32:45 - otázka od: kika ahoj ludmil, ake si znamenie?fandim ti, si super, podla mna si sa hodila ku kikovi, ale to je len tvoja vec. drzim palce. Ahoj Kika, ja som rak. Dakujem za podporu. Lubim svojho priatela a vonkajsi vzhlad nie je vsetko. Pekny den

12:34:54 - otázka od: michaela ahoj ludmilka velmi si mi bola sympaticka a dufala som ze tak vydrzis velmi dlho.chcem sa ta opytat len jedno naozaj bolo medzi kikom a tebou len kamaratstvo???boli by ste super par a podla mna by Vam to viac svedcilo ako s tym talianskym priatelom.dakujem a vela stastia v zivote Ahoj Michaela, s Kikom sme boli spriaznene duse. Svojho priatela velmi lubim. Vela stastia v zivote aj tebe.

12:37:34 - otázka od: janica ahoj ludmila, reality sou moc nemusim... podla mna je to dost trapne, viem, ze vam vo vile sa to tak nezda. videla si uz ako vyzeraju vyvoleni na obrazovke? nemas z toho zly pocit? preco si do toho sla? podla mna su tam vsetci dost mimo, intelektualne, emocionalne, dusevne... dufam, ze ti to nieco pozitivne dalo. drzim paste v dalsom zivote:) Ahoj Janica, vidim ze to sledujes dobre a mas fajn nazory. Zvonku to naozaj vyzera inak. Mnohe sceny su nastrihane a davaju iny zmysel. Dakujem za prianie a uprimne zelam aj tebe vela stastia.

12:38:53 - otázka od: Klaudia Ahoj Ľudmila!Kto ti bol z vily najnesympatickejší a prečo? Ahoj Klaudia, ked som spoznala Sasku blizsie, bola mi velmi sympaticka. Skoda, ze vypadla. Mala podobne nazory a aj sposob ich prezentovania. Pekny den

12:41:01 - otázka od: marika Ludka porad, ako byt naraz nezamestnana aj financne nezavisla? Ahoj Mrika, Nezamestnana som od jula - vtedy sa spustili castingy a vsetko okolo Vyvolenych. Od 18 rokov som vzdy pracovala - od brigád, cez prácu popri studiu. Nebojim sa ani manualnej roboty, takze nejake uspory su.

12:43:16 - otázka od: Hellboy Ahoj Ludka. Od zaciatku si mi bola sympaticka, no ked zacal chaosit tvoj priatel, moje sympatie rychlo padli a utvoril som si svoj nazor na teba. Nemyslis, ze to tak mohlo byt aj u ostatnych a ze ti tvoj priatel svojim pristupom znemoznil pokracovat v hre? Ahoj Hellboy, mrzi ma, ze ludia menia nazor podla toho, kto ma akeho priatela. Ja ho velmi lubim a je mi naozaj jedno ako to vidia ludia. Ci to malo vplyv na moje pokracovanie v hre neriesim.

12:44:29 - otázka od: Elza Čo si myslíš o vzťahu Lenka - Rocky? Vydrží im to aj vonku? Ahoj Elza uprimne povedane myslim, ze nie. Rocky sa vyjadril, ze nechce trvaly vztah a ze sa nechce viazat. Tak vsetko sa uvidi. Ahoj

12:45:26 - otázka od: peter Ahoj Ludka,aky mas nazor na vasu skupinu teraz,s odstupom casu,ked sa pozeras na VV cez obrazovku.Nezda sa ti ta skupina trochu intriganska??? Ahoj Peter, v ziadnom pripade. Su to ludia, ktori si povedia vlastny nazor. Zato na druhej strane je tej uprimnosti akosi malo. ahoj

12:47:56 - otázka od: Evina Prečo si taká arogantná a namyslená,povýšenecká?ty sa nevidíš ani s tou tvojou skupinou však ste tam ako hlupáci, všetci po jednom pôjdete von!!! Ahoj Evina, Dakujem za nazor. Viem, ze som razna zena a mam niekedy ostry ton hlasu, ale uprimne to nema nic spolocne s arogantnostou atd... Farbu hlasu si clovek nevybera a moje razne spravanie je mozno len obranou pred vonkajsim svetom. Pekny den

12:49:32 - otázka od: monika Ludmila,vela ludi v mojom okoli ma pocit, ze to bola aj tvoja vina, ze Kiko je na tom tak ako je, pretoze tvoje spravanie voci nemu mu davalo jasnu vyzvu, mozno si mu vravela, ze mas niekoho vonku, ale spravala si sa vyzyvavo a zjavne ti jeho obdiv robil dobre, nie si az tak bez viny, tiez si myslim, ze keby mal peniaze tak tvojho taliana opustis velmi rychlo a zostanes s Kikom..rec tela a oci neklamu..a tvoje uz vobec nie, aj z tvojej strany tam bolo viac, nech si to zdovodnujes akokolvek. Ahoj Monika, Moj vztah s priatelom nie je o peniazoch. Kazdej zene lichoti obdiv muza, ale nie je v tom nic viac. Pekny den

12:50:59 - otázka od: sisi ahoj Ludmilka, je mi velmi luto ze si vypadla, velmi som Ti drzala palce. Ako si teraz nazivas, co chystas do buducnosti?? uvidime ta este v televizii v najblizsej dobe, alebo pripadne na dakej akcii?? pekny dnik ti prajem Ahoj Sisi, momentalne som vo velkom zhone - radia, noviny atd... Dufam, ze sa este uvidime. Velmi by som si to priala. Vela stastia a pekny den

12:52:25 - otázka od: preco si povedala Desperadovi ze sa tvoj priatete nanho nepodoba ak to nie je pravda Ahoj, nemam pocit, ze by sa podobali. Ale neide len o vonkajsi vzhlad, dolezite je vnutro.

12:54:05 - otázka od: Jaro Myslim si, ze pri Kikovi si bola na vazkach. Mal som pocit,ze si po nom isla, ale boli tam kamery , to ta trocha zabrzdilo. Ale preco si ho zvadzala, ked mas vonku toho "fesaka"? Ahoj Jaro, zvonku to vyzera asi inac ako sme to prezivali vo vile. Nebudem sa ospravedlnovat, Kiko bol sympos, ale teraz sa hra na obet a nahrava si vlastne body.

12:56:48 - otázka od: andrea Prosím ťa to aky maš ten žalúdok. Mne je zle čo len sa pozriem na toho Dzuzepa. Však ti otcom môže byť..... A zabudla som že sú za tym peniaze peniaze a peniaze Ahoj Andrea, je mi luto, ze cloveka sudis podla zovnajsku. Vztah, ktory trva 6 rokov ma ine piliere nez peniaze, to iste chapes. Pekny den

12:58:50 - otázka od: Mato Cau Ludka, stale mi chodi po rozume to tvoje herectvo, ktore si spominala uz vo svojom prvom klipe. Ake mas doteraz skusenosti a chystas sa v tom pokracovat alebo, co by si s tym chcela dosiahnut? Dakujem, Mato Ahoj Mato, ak by to bolo mozne, uvitam kazdu prilezitost. V mladsom veku som hravala v detskom divadle a velmi sa mi to pacilo. Tato praca by ma urcite naplnala. Ahoj

13:01:10 - otázka od: aladin Cauka ludka ja bz som sa chcel spytat preco ste sa rozdelili na 2 skupiny podla mna to bolo chore.ja si myslim ze vy tam vovile ste mali drzat stale spolu a nie kazdy rozprava aka je druha skupina.A mam este jednu otazku a to ci sa prihlasis do vyvolenych 2 co bude? Ahoj Aladin, do VV 2 sa prihlasovat nebudem, ale budeme spolupracovat na castingoch a uputavkach. To rozdelenie na skupiny bolo v ramci mafianskej hry, ktoru sme dostali. Akosi instinktivne sme sa rozdelili nazorovo podobny ludia. V tej hre sa odkrylo mnoho charakterov - vid Luis a potom to uz islo same. Pekny den

13:01:55 - otázka od: Salex Vtedy, čo ste sa zdôverovali so svojimi ťažkosťami si niečo spomenula o otcovi, ale nemohla si dopovedať, že povieš neskôr. Ahoj Salex, neskor som to dopovedala. O niektorych veciach sa fakt tazko rozprava. Vela stastia.

13:03:53 - otázka od: Zuzana ahoooooooooooooooj Ludkaaa....ako sa maaaaas?? Co vsetko si uz postihala odkedy si doma?...Inac drzim ti palce a co si myslis koho si vezme Inez do DUELU???...dakujeeem za odpoved papa (a ten novy uces ti sedi,nech si hovori kto chce-co chce:))) Ahoj Zuzana, dakujem. Myslim, ze si Inez zoberie Sakala. Odkedy som doma som toho vela nestihla. Akurat vcera som obehala rodinu a hroby. Pekny den

13:06:51 - otázka od: CIA Ahoj Ludmila, gratulujem k vypadnutiu - teda v tom dobrom - som rada, ze si odisla odtial, kde tvoja inteligenia prevysovala ostatnych. Si fakt super. Otazka: Nerozmyslala si nad drahou moderatorky? Islo ti to v sobotu lepsie ako Misovi :-) Pozdravujem priatela!!! Ste fasa!!! Ahoj, dakujem za dotaz. Ak bude prilezitost moderovat, tak sa toho urcite chytim. Je to moj sen. Dik ze nam fandis. Zatial len malo ludi vie pochopit vekovy rozdiel vo vztahoch. Vsetkym Vam zelam pekny den a vela stastia do dalsieho zivota, nech sa vam splnia vsetky sny. Ja sa lucim a dakujem za Vase dotazy. Ludmila

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu