Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vypočúvali Lindu!

Linda bola aj po výsluchu na policajnej stanici veselá. Zobraziť galériu (9)
Linda bola aj po výsluchu na policajnej stanici veselá.

BRATISLAVA - Finalistka kontroverznej reality show VyVolení sympatická Novozámčanka Linda Drevenková (22) včera opäť opustila vilu. Tentoraz jej cesta neviedla do nemocnice, ale na policajnú stanicu. Prednedávnom jej totiž do luxusnej vily prišlo predvolanie, aby sa podrobila výsluchu.

VyVolená Linda strávila časť včerajšieho popoludnia v spoločnosti uniformovaných mužov. Podľa slov jej kamarátky, ktorej meno sa nám nepodarilo zistiť, sa zúčastnila na jednej párty v Nových Zámkoch, kde vraj došlo ku krádeži elektroniky v hodnote 20-tisíc korún. Linda musela policajtom odpovedať na otázky týkajúce sa tejto nepríjemnej udalosti. Výrečná bruneta netajila, že v ten večer na párty naozaj bola a dokonca tam aj prespala.

Na žúr prišla asi dvadsiatka mladých ľudí, z ktorých poznala iba tretinu. Spolu s priateľkou spali v obývačke, kde údajne spomínaná elektronika bola. No ráno už po nej nebolo ani stopy. Linda strávila na polícii asi 20 minút. Prípad sa stále prešetruje a policajti zatiaľ nevyvracajú ani nepotvrdzujú, že by v krádeži mohla byť VyVolená Linda namočená.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu