Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Panna Veronika o poctivosť nepríde

Veroniku medzi
Veroniku medzi "vyvolenými" neuvidíme.

BRATISLAVA - Ešte stále poctivá 18-ročná Veronika v jojkárskej reality show Vyvolení o poctivosť nepríde! Sympatická blondínka, ktorá chcela týmto spôsobom bojovať o lákavé ceny v hodnote 11 miliónov, si cestu k víťazstvu zahatala sama - zanedbanou hygienou.

Trpí totiž vírusovým infekčným ochorením nôh a lekári jej zakázali prah vily čo i len prekročiť. Veronika sa do kontroverznej reality show TV JOJ VyVolení prihlásila s túžbou získať ceny v hodnote 11 miliónov korún. Pre peniaze bola ochotná zahodiť zábrany a pred očami televíznych divákov prísť o vienok. Vďaka tomuto odvážnemu rozhodnutiu sa okamžite zaradila medzi horúcich kandidátov, ktorí budú od septembra vyše 100 dní obývať 10-miliónovú luxusnú vilu na bratislavskej Kolibe.

Škrt cez rozpočet jej však urobili výsledky zdravotnej prehliadky. Sen mladej slečny sa razom rozplynul. Lekári zistili, že Veronika má vírusové infekčné ochorenie nôh! Podľa MUDr. Žilinkovej, kožnej lekárky z ružinovskej nemocnice v Bratislave, sa táto choroba prejavuje červenými vriedkami na nohách. Tie postupne praskajú a hnisajú. Odvážna dievčina by tak nemohla chodiť bosá, a ani sa sprchovať v spoločnej kúpeľni.

Je totiž veľmi pravdepodobné, že aj ostatní súťažiaci by sa mohli týmto nepríjemným kožným ochorením nakaziť. "Finalistka by sa pred nasťahovaním nestihla ani vyliečiť a ohrozila by zdravie ostatných spolubývajúcich," odôvodnil vylúčenie Veroniky z bojov o milióny hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth. Svoj odvážny plán - prísť o panenstvo - tak bude musieť Veronika uskutočniť bez státisícovej diváckej kulisy...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu