Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veronika: Vo vile prídem o panenstvo!

Veronika (18) chce prísť o panenstvo vo vile VyVolených.
Veronika (18) chce prísť o panenstvo vo vile VyVolených.

BRATISLAVA - V reality show televízie JOJ VyVolení chce prísť o poctivosť iba osemnásťročná Veronika z okolia Bratislavy. Pred televíznym štábom, desiatkami kamier a státisícami divákov sa nechá pripraviť o "vienok".

Má to však jeden háčik - musí sa dostať do finálovej zostavy súťažiacich. "Chcem ísť do vily. Dlho som sa šetrila na túto chvíľu," povedala VyVolenému štábu mladá plavovláska, ktorá už nechce byť pannou. Veronika sa po skončení strednej školy vrhla na nevšedný biznis. Spolu s rodinou si založili pohrebníctvo. Možno aj pre toto nezvyčajné zamestnanie mala, ako sama hovorí, problémy nájsť si kamarátov či frajerov. Až do svojej dospelosti nemala žiaden vážny vzťah a prvý sex chce mať prekvapivo vo vysokom štýle - v desaťmiliónovej vile VyVolených.

Úspešne prešla zo šiestich tisícok prihlásených do šesťdesiatky semifinalistov. Musela, rovnako ako aj jej ďalšie kolegyne, podstúpiť kompletnú lekársku prehliadku a nevyhla sa ani návšteve gynekológa, ktorý neveril vlastným očiam. "Veď vy ste ešte panna," hovoril v nemom úžase, a potom opatrne dodal: "A nebojíte sa, že v tejto reality show, kde budú samé orgie, môžete prísť o poctivosť?" Sebavedomá Veronika akoby čakala na túto chvíľu a lekárovi odvetila: "Chcem, aby ma niekto vo VyVolených pripravil o panenstvo."

Televízia JOJ možno mladej dáme splní želanie a posunie ju medzi desiatich až pätnástich finalistov. Veď Veronika sa po návšteve gynekológa stala horúcou kandidátkou na stodňový pobyt v luxusnej vile, kde sa budú odohrávať nielen hádky, ale aj orgie v priamom prenose. To, či sa o panenstvo predsa nechá pripraviť, napokon aj tak uvidíme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu