Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VyVolení: Naďová sa vo vile dostala do zvláštneho tranzu. Má epilepsiu?

Barbara Naďová Nagyová sa neskôr v hovorni priznala, že sa občas dostane do podobného stavu. Zobraziť galériu (11)
Barbara Naďová Nagyová sa neskôr v hovorni priznala, že sa občas dostane do podobného stavu.

BRATISLAVA - Víkendovú akciu vo vile VyVolených tentoraz poriadne okorenila Barbara Naďová Nagyová (19). Z ničoho nič sa dostala do zvláštneho stavu, prestala sa kontrolovať, plietla slová a rozprávala nezmysly. Všetci to spočiatku pripisovali alkoholickému opojeniu, no televízii JOJ sa vzápätí ozvali ľudia, ktorí tvrdia, že Naďová môže trpieť nejakou formou epilepsie.

Vo vile na Kolibe v sobotu prebiehala klasická poduelová zábava. Hodinu po polnoci sa však Naďová dostala do zvláštneho stavu, podobnému tranzu. Chaoticky komolila slová a rozprávala o niečom, čo absolútne nedávalo zmysel. Televízii JOJ sa vzápätí ozval primár MUDr. Štefan Madarász z bratislavského neurologického oddelenia Ministerstva vnútra SR, ktorý má podozrenie, že mladá žena trpí jednou z foriem epilepsie. Po návrate z vily by jej odporúčal komplexné neurologické vyšetrenie. Podľa slov PR manažérky VyVolených Tatiany Diovčošovej sa však od soboty ozvalo už viacero ľudí, ktorí majú s epilepsiou tiež skúsenosti: „Všetci zhodne tvrdia, že Naďová má skutočné príznaky nasvedčujúce tomu, že trpí formou epilepsie.“

Odlišný pohľad na vec má však Naďovej matka Judita: „Spočiatku som sa vyľakala, pretože v takomto stave som ju videla po prvýkrát, ale keď si tak spájam súvislosti, je mi to jasné. Barbara celý minulý týždeň poriadne nejedla, iba akési sucháre som ju tam videla žuť, a potom prišiel večer, keď si dala až š tyri poháre šampanského, a to viem, že neznáša. Nikdy jej nerobilo dobre,“ zdôvodňuje zvláštny stav svojej dcéry a odmieta reči o epilepsii či akejkoľvek inej chorobe.

„Dcéra ako aktívna športovkyňa-basketbalistka bola odmalička pod lekárskym dohľadom, takže o epilepsii, či podobnom ochorení, nemôže byť ani reči. Budem rada, keď sa to už celé skončí, aj tak sa čudujem, že to Barbara tak dlho vydržala,“ uzatvára Judita Nagyová. Na margo dcériných skúseností s ezoterikou či duchovnými metódami tvrdí, že s ničím podobným sa v minulosti nezaoberala: „Dcéra má akurát veľmi silnú intuíciu a živé sny, ktoré sa zvyknú plniť, ale pochybujem, že by to malo súvis s jej sobotňajším výpadkom,“ spresňuje „Naďovej“ mama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu