Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ExVyVolená Magdalénka: Budem si musieť tých 12 miliónov zarobiť sama

Magdalénka Kurišová Zobraziť galériu (9)
Magdalénka Kurišová

BRATISLAVA – Vilu pre Vyvolených opustili po sobotňajšom Dueli Daniel Bittó a Magdalénka Kurišová. Späť do boja o ceny za 12 miliónov korún sa podarilo dostať Petrovi Matuškovi, ktorý sa vracal medzi Vyvolených so zatiaľ rekordným počtom hlasov. Dostal ich vyše 41 tisíc. Diváci Magdalénke poslali úctyhodných 39.993 hlasov. Napokon však s Danom, ktorý vypadol ako prvý, musela súťaž opustiť. Hoci sa netajila tým, že chcela zažiť veľké finále, vyradenie zo súťaže v predposlednom Dueli zobrala s úsmevom i s istou úľavou. A tešila sa na "svojich" vonku.

"Hrozne sa teším do roboty," vyhŕklo z vilovej majsterky účesov, ktorá sa bude zrejme starať o Danov účes aj v civile. Príležitostný model si totiž svoje pôvodné "háro" chce nechať znovu narásť, ale až po lete. A dovtedy si zrejme dá vykúzliť ešte niekoľko zaujímavých kreácií "made in" Magdalénka.

Magdalénka online odpovedala na vaše otázky >>

Rozhovor

12:37:15 - otázka od: Butterfly Čítala som tvoje odpovede na jednej nemenovanej stránke,a musím ti povedať,že si fakt vtipná..:)Čo hovorila tvoja mama na tvoje učinkovanie vo VV? drzala mi palce ona je za kazdu srandu a keby mohla urcite sa aj ona prihlasi

12:41:24 - otázka od: Ivana Ahoj Magdalenka. Sledovala som VV2 len obcas, ale musim povedat, ze hlavne kvoli tebe. Mam pocit, ze ti najrozumnejsi vypadnu a ostanu len ti "ostatni", co je velka skoda. Som z Ba a chcela by som sa opytat, ci pracujes v kadernictve,alebo si otvoris vlastne tu v Ba a ak ano,tak kde? Pacili sa mi tvoje kreacie a urcite by som prisla :) Vela stastia v buducom zivote prajem.. dakujem za podporu robim pri slimaku auz teraz sa velmi tesim do prace takze urcite budem rada ked dojdes

12:43:02 - otázka od: edita bez teba a Čiča to už nemá zmysel. "Inteligencia brzdí hru"! som rada ze niekto nam fandi, cico je super a asi jeden z mala, ktory sa aj po tejto reality show nezmeni

12:43:42 - otázka od: Anka Ahoj Magdalenka, komu praješ výhru? Zo začiatku som Ti celkom fandila, ale potom sa mi zdalo, že si nebola úprimná k nikomu. Nemám pravdu? Prajem vyhru Erikovi, lebo on tie peniaze potrebuje najviac a dopriala by som ich aj barbi.

12:44:49 - otázka od: alex ahoj magdalena preco nemas rada erika??a co si myslis o jeho klipe na pesnicku "azdy den je somna ina zena?"a szabi ta ma rad ale milil sa ze vyhras no aj mne je luto ze si odisla.ale mne je jedno kto vyhraje ved aj tak stoho ja nebudem mat nic hm Erikova pesnicka je sice jednoducha ale mila, aspon jeden z Vyvolenych nieco spravil, za to ho aj obdivujem, mysli, ze vonku budeme spolu dobre vychadzat.

12:45:05 - otázka od: mk ahoj meggi.ake haro si teraz planujes nechat? zatial to, co mam

12:47:36 - otázka od: Eva Ahoj Magda, musím Ti povedať,že od začiatku si mi bola veľmi sympatická.Vedela si veci riešiť otvorene, na nič si sa nehrala a dokonca si povedala svoje aj Erikovi...čo dokázalo iba málo ľudí. No neviem pochopiť, ako si sa obrátila o 180 stupňov a odpor, ktorý si k Erikovi cítila si premenila na dosť dobré priateľstvo.Peter mal pravdu...chcela si mať od Erika pokoj pretože si vedela, že ak by si ho neustále "obsypávala" palcami tak by Ti to netoleroval tak ako Peter, ale neustále by Ťa urážal a podkopával Ti nohy. Nemyslíš si,že to bol dosť viditeľný ťah? Veď predsa nemôžeš porovnávať konflikt s Erikom a konflikty vzniknuté medzi Tebou a Petrom počas hier...Týmto si sklamala dosť veľkú časť ľudí a napriek tomu,že som fandila Tebe poslala som hlas Petrovi... S Erikom sme mali vo vile vela spolocnych aktivit, na rodiel ostatnych, keby tam nebol on, asi by som sa posledny tyzden zozrala od nudy. To, ze som sa s erikom skamaratila, nebolo len z nicoho nic, ta cesta k nemu bola dlhsia, mozno by si sa mal pozriet na to takto...Peto pouzil Erikovi taktiku, ja som to od neho necakala. Bol to aj ked ubohy, ale asi jediny herecky vykon, ktory podal.

12:47:54 - otázka od: Katarina Ahoj Madalenka. Velmi som Ti drzala palce a je dost smutne ze sa vratil Peter, ktory ked otvori usta tak je to naozaj hrozne.Nech uz to vyhra ktokolvek, ale Petrovi to vobec neprajem. Vela stastia ... Dakujem za podporu

12:48:24 - otázka od: Katka Ahoj, vo Vyvolenych si bola jednotka, drzala som ti palce.Skoda ze si prec. Planujes sa este stretnut s otcom?? Uvidime, co sa da pre to spravit.

12:48:39 - otázka od: Júlia Ahoj Magdi,planujes si v buducnosti zalozit rodinu? Dakujem za odpoved papa No samozrejme, vela deti

12:49:03 - otázka od: boika zdravim magdalenka...aj ked som vyvolenych nekukala...dufala som ze tu vyhru by si mohla vyhrat prave ty.....pocula som o tebe len pozitiva...no aj preto ze mam podobny uces...a ludia mi hovorili ze som ja "magdalenka"....skoda...ze sa ti nepodarilo vyhrat...vsetko dobre...maj sa... Dakujem

12:49:50 - otázka od: emte Videla si zabery Nadovej "tranzu"? Vravela, ze sa jej to uz vo vile prihodilo. Bola si pri tom? Nie, nebola. Ale dufam, ze bude v poriadku. :-)

12:50:38 - otázka od: Mirka Magdi nemyslíš si že okolo Erika je robené umelo"halo"?Prečo práve on naspieval pesničku a je stále viac prezentovaný ako vy ?Je to nefér!Maj sa dobre. Dokazes si predstavit v parochni Petra alebo Nadovu? Erik sa vie predat a to je jeho velka deviza.

12:51:34 - otázka od: monroe Kolko merias ty a Erik? Inak drzim palce, nech sa ti dari Ja mam 178 a Erik asi tiez

12:52:40 - otázka od: shift ahoj Maggie..ty si strasne cool babena...a tie vlasky..no skvele , Ja vlastne nemam pre teba ziadne extra posolstvo ani otazku ktora by ta vrhla do spontannje diskusie s tvojim druhym ja..ja len ze skvele vlasy, pohodacka baba a ostan aka si..ale ty si sa vlatsne asi nikdy nemenila..a tak to am byt...perfecto :D Dakujem

12:53:42 - otázka od: Bibiana Bola si super mala si to vyhrať bola si jedna z inteligentnejších vo vile je ti luto že si vypadla? A páčil sa ti Dano?Vela šťastia do buducnosti ahoj Svojim sposobom mi to luto je, ale tesim sa, ze som vonku, ze sa mozem stretnut so svojimi blizkymi, Dano je krasny chlap a to je z mojej strany iba konstatovanie, lebo taky nazor ma vacsinna dievcat.

12:53:57 - otázka od: ? Nechceš zmeniť profesiu? Z kaderníčky na fotomodelku? Anooooooooo aj

12:55:26 - otázka od: Lucia Magduska, je mi velmi luto, ze si vypadla prave ty, pretoze si mi tam pripadala jedina normalna, teraz si uz fakt neviem predstavit, ze by si to tam niekto ini zasluzil.Magdi,co sa tyka toho vztahu co sa tam na zaciatku crtal s Danom mas pocit, ze uz to je uplne za tebou? Ja som bola vdacna za to, ze si ma Dano pustil ako kamaratku, nikdy som od toho ani viac neocakavala, on je velmi komplikovana povaha, dufam, ze budeme aj vonku dobri kamarati, a ze si zacnem vychadzat aj s Liou.

12:56:42 - otázka od: tinuska ahoj meggi preco si mala v dueli take tricko ze ti bolo vidiet az do kuchyne nebolo to pekne? Hmmmm

12:57:25 - otázka od: Gabika Ahoj Meggi, velmi sme ti drzali doma palce, pre mna nema uz zmysel to pozerat, nieje uz na koho inteligentneho.. stretla si sa uz s ostatnymi z vily? videla si nejaky zostrih VV? dakujem.pa Videla som vcera denny suhrn, este som sa snikym nestretla, asi sa uvidime skor na nejakych akciach, telefonujem si s Cicom....

12:57:58 - otázka od: Ferike Ahojkyyyy, pocuj kolko by ma vyslo take haro ako ma Jaro? Nie vela

12:58:44 - otázka od: sisa Megi, bola si zlatá - hlavne svojim šarmom, úsmevom . Myslím, že si dosť prispôsobivá aj tvoje úsudky som oceňovala. ŠKODA, ZE TAKYMTO LUDOM STASTIE UNIKNE - o vlások. RAZ SA URČITE UNAVÍ, preto prajem aby to bolo čím skôr. Ked sa stretneme, prihlásim sa. Dobre ? Okej, som na teba zvedava, dakujem za podporu

13:00:00 - otázka od: martin ahoj Magdalenka,chcel som sa ta opytat ci si tusila o Cicovej taktike z posielanim hlasov od kamaratov? Ak nejaky kamarat posle smsky, tak je na nom, kolko do toho investuje, z Cicovej strany to nebola taktika, chyba je, ze zvysok Slovenska posielal malo hlasov.

13:00:44 - otázka od: miso drzal som ti palce,ale nemyslis ,ze ti ublizilo priatelstvo s erikom? Teraz mam pocit, ze hej, ale ja som to myslela uprimne a nelutujem to.

13:01:23 - otázka od: boris preco mi tu nikdy nikdo neodpise? inac si bola zlata v tej tv. drzim palceky Boris, ja ti napisem co len chces, co ta zaujima..

13:02:53 - otázka od: RK Je pravda, že máš malého syna? Inak bola si veľmi sympatická. Bohuzial deti este nemam, ale chystam sa ich mat vela, cakam na ten spravny cas. Mrzi ma, ze nejake vyplody ludskej zlosti dokazu rozburit debatu. Samotnu by ma zaujimalo, kto to vymyslel a budem rada, ked sa ten clovek prihlasi.

13:04:40 - otázka od: meg ako si vychadzala s Marekom? viem ze tam bol kratko ale predsa ma zaujima tvoj nazor.. Marek mi bol sympaticky, strasne sa na neho tesim, som zvedava, ked ho blizsie spoznam, myslim, ze to je do pohody chalan, skoda, ze vypadol, keby dostal viac sanci, verim tomu, ze by bol vo finalovej trojke.

13:05:46 - otázka od: kiara Si strasne trapnucka!!!!konecne vo Vile nebude uz ten tvoj odporny prizvuk!!! asi sa ti zle cita kritiku,ked neodpisujes!!!!!!!!!!!!!!! :-) Tak teraz som sa dostala k tvojmu prispevku, dakujem aj za tento nazor, som rada, ze aspon niekomu som liezla na nervy. Doteraz som si myslela, ze ma cely narod zboznuje.

13:11:49 - otázka od: mirka prečo si mala v dueli parochňu? Chcela som si to vyskusat

13:13:10 - otázka od: majo magduska mam este jednu otazku, neviem ci odpises ale skusim.je to v tej vile az take psycho ako sa stale tvrdí alebo sa to dá v pohode prezit? dakujem Da sa to prezit. Ked sa clovek nastavi, ze to tam vydrzi za kazdu cenu, robota sa tam najde, aj ked je lepsie, ked je tam viac ludi a je tam zivo.

13:13:51 - otázka od: Leon ahoj megi,koho tipujes za vitaza a preco? Erik alebo Barbi. Priala by som to velmi Erikovi. Ale ak to nahodou vyhra Peto, tak uz fakt neviem.

13:14:07 - otázka od: Dávid ♥♥♥♥♥♥ Ahoj Magdalénka. Si židovka ???? ♥♥♥♥♥♥♥♥ Nie, preco?

13:14:24 - otázka od: Maria Ahoj Magdi! Neostrihas aj mna? Som z BA. Maria Jasne robim pri Slimaku, dobehniii

13:14:55 - otázka od: katka Koho milujes? a co cico, co si k nemu citila...inak, budes mi tam chybat Cico je velmi dobry kamarat, ktoremu verim, a budem sa snim stretavat aj mimo vily.

13:15:17 - otázka od: maverick prijala by si ponuku od isteho panskeho casopisu na nafotenie aktov? :) Ak by to bolo nieco light, tak mozno aj hej..

13:16:23 - otázka od: LENKA AHOJ BUDES SO SZABIM LEN PRIATELKA ALEBO NIECO VIAC??? Musim sa so Szabim stretnut, pocula som vselijake veci, co o mne povedal. Som zvedava na jeho reakcie, ja sa na neho tesim.

13:17:27 - otázka od: weve ako sa mas?v sobotu sa vraciame s irska,dame drink?ozvi sa ak chces na moj mail.prajeme pekny dnik..bola si super No jasnee, bude sice finale, ale nejako to urobime...

13:18:04 - otázka od: Goofy Ale kde pri Slimaku robis? Dobehnem aj ja na uces.Cau. Dobehni. Tesim sa, dojdite vsetci, bude sranda

13:18:56 - otázka od: LENKA CO BY SI ESTE CHCELA ROBIT OKREM KADERNICTVA? Uvidime, ake budu ponuky, mam zaujem o reklamu, nejake spolocenske akcie, chcela by som sa venovat aj charite.

13:19:17 - otázka od: boris to som zase ja boris, nevies nahodou kedy budete mat niakuakciu v trencine. si veeelmi sexi Este neviem, ale ak bude, urcite pridem.

13:19:44 - otázka od: mi megi, keby mozes prihlasila by si sa este? Ano, za dva roky sa prihlasim do ceskych VyVolenych

13:20:39 - otázka od: Janis ahoj,v tej parochni si vyzeral dobre,a aj ten top bol skvelý...koho tipuješ na víťaz,myslím,že je to už jedno..inteligentní ľudia už vypadli..nechápem to,ale čo už..a čo rada robíš vo voľnom čase? V zime snoubordujem , v lete bicykel, kolieskove korcule, wakeboard, rada sa chodim zabavat...

13:21:12 - otázka od: karol kulasnik ahoj magda nevies nahodou o com bola nedelna kazen Nie, o com? Velmi ma to zaujima.

13:22:18 - otázka od: Leon co je preboha dobre na barbi ked ju tipujes za vitaza?je pekna a to je asi tak secko:) Aj ked pre vela ludi je umrncana a o nicom, neverim, ze ona by vedela niekomu podkopnut nohy, tak ako sme sa mohli presvedcit u Peta..

13:23:59 - otázka od: dia Nerobila si taku istu taktiku ako Linda z jednotky? Dost ste si boli podobne,nekonfliktne a spolocenske.Skoda ze si vypadla. Z tich co su tam uz to nikomu neprajem.Ty si bola taka "normalna" :}} Ja som chovanie Lindy vo vile moc nestudovala, a ak som sa nejako javila, tak to je preto, ze som taka.....

13:24:56 - otázka od: majo magdi asi ti píše vela ludí, no ani sa nečudujem,skusim to este raz.fakt mi tam budes chýbat, drzím palce v živote a urcite na účes dobehnem aj ja, myslím ze teraz budeš mať skvelý kšeft.ahoj Dakujem, dobehni

13:25:20 - otázka od: Lucia Ahoj Magdi! Je nám naozaj ľúto, že si vypadla, držali sme Ti palce. Ale na druhej strane sme rady, že nás zase bude mať kto dobre ostrihať. :) Teda dúfame, že sa vrátiš do roboty. :))) Lucia Ano, uz sa na to velmi tesim :-)

13:26:22 - otázka od: Martina ahoj Magdus, co si myslis o fame "vlado a lucia" ? nezacula si uz nieco vonku? :) inak vela uspechov prajem,pa Ja som este nic nepocula ani nevidela, ale ako si sama povedala, bude to nejaka fama...

13:31:47 - otázka od: Veronika Magdalénka , urobila si dve zásadne chyby: 1.nemala si si vybrať Petra, pretož Petrovi posielali hlasy jeho i Nagyovej fanúšikovia a po 2. nemala si si dať do duelu parochňu. Tvoj účes nemá konkurenciu. Škoda. A myslím si, že víťaz je vopred určený a bude to Barbie, pretože má okolo vplyvných ludí. Škoda mala si byť VÍŤAZ TY. Prajeme Ti všetko len to naj v živote. Ako som sa rozhodla, uz nic na to nezmenim, asi to tak malo byt. Budem si musiet tych 12 milionov zarobit rukami :-)

13:34:07 - otázka od: Andy Hm.. od poslednej soboty vila nema mojho favorita.. Blbe pre divakov, ktory uprednostnuju inteligenciu pred ubohou zabavou v podani Jara a nechcem spominat Erika, ktoreho si si oblubila. Sem smeruje aj moja otazka: Imponoval ti niecim? Alebo citil z teba respekt a preto zmenil pristup k tebe? Mozno aj on chcel ku koncu koniec reality show prezit viac v klude. Ako s jedinym vo vile som mala aspon zaujmy spolocne..Myslim ze sme sa vedeli tolerovat a nevidim v tom ziadne postranne umysly..

13:36:01 - otázka od: mima No Magdula, občas si mi tam dosť liezla na nervy! Ale boli chvíle, keď som Ťa mala radšej ako všetkych ostatných. Pôsobíš niekedy príliš sebavedome, čo nie je zlé, ale Tvoje sebavedomie sa mi zdalo niekedy až nezdravé. Je to dosť nudná vila (popri minulom roku) a Ty si bola jedna z tých, ktorí vniesli aspoň kúšťok vtipu do stereotypu.Ozaj, prečo ten Peter nebol férový? As mi čosi uniklo, hm?? Aj ja som ostala prekvapena, je zvlastne ze vydrzal dva mesiace sa tvarit, ze sa ho nieco netyka, a zrazu s pouzitim Erikovho prejavu sa chcel ukazat, mna to zaskocilo, ale potom asi nie je taky dobracisko, jak sa robi..

13:36:48 - otázka od: Ľudmila Geročová Milá Magdalénka! Veľmi ma mrzí, že si v sobotu vypadla, lebo si mi bola velmi sympatická a dúfala som, že to vyhráš. Si správne dievča a verím, že sa v živote uplatníš a budeš šťastná aj bez tých 12 miliónov. Prezraď komu by si ich najviacej dopriala ?Ľudmila Geročová Najviac by som ich dopriala Erikovi, lebo viem, ze on ich potrebuje, ma chore netery, a tie peniazky by sa mu zisli, a dopriala by som ich aj barbi...

13:37:43 - otázka od: motylkik magdalenka ty si to so szabim len predstierala.alebo nie.ja som ti drzala palce no sklamala si ma.pa So Szabim sme nic nepredstierali, boli sme velmi dobri kamarati. Ak mas pocit, ze tam bolo nieco viac, tak ta mozem uistit, ze nie z mojej strany.

13:38:52 - otázka od: Janis wakeboard?what´s that?držala som palce tebe,danovi,čičovi..myslím si,že si to nezaslúži naďová..a peťo sa fakt nevyjadroval,až keď odišiel čičo a zrazu mu začalo všetko vadiť...možno je fajn,ale bol by iný bez naďovej..pačilo sa mi,keď si povedala,že sa ti nikto nič nevyčítal predtým si bola pre nich ako panenka mária..ale vystihla si to..tak snáď erik,aj keď je divný s názormi,ale bol funny keď sa opi ako bezdomovec,barbi tiež prajem nech si splní tú tančnú školu...drž sa Wakeboard-doska na vodu, podobna ako snowboard.

13:39:32 - otázka od: Monka-Sponka Meggi preco neodpisujes mas toho vela?? uz budem plakat ze ma tu kazdy ignoruje :( ale aj tak si super :) Dakujem snazim sa odpisat kazdemu, len je tu strasne vela otazok

13:40:25 - otázka od: sona Ahoj si rada, ze si vypadla???? Inak si mala peknu parochnu na duely:))) Nie som rada, ze som vypadla, ale som rada, ze som dostala druhu sancu dostat sa do vily, a mozem byt stastna, ze som tam vydrzala tak dlho..

13:40:57 - otázka od: PAVOL MAMRAK Ahoj.Spriatelila si sa z niekym vo vile tak ze aj po skonceni vyvolenych budete dobry kamarati a stretavat sa? Samozrejme s Cicom a na akciach i s ostatnymi..

13:42:28 - otázka od: mirka mno magdi uz ani nedufam zeby si mi odpovedala ale snad si to aspon precitas...peto bol k tebe aspon uprimny ale ty si asi fakt taka falosna ako sa o tebe pise, kamaratis sa len s tym kto ti prinesie najlepsi uzitok... No co na to mam odpisat. Ja som Petove vyjadrenie brala ako podpasovku. To si si nevsimla, ze celu reailty show tam cusal ako voš pod chrastou?

13:42:42 - otázka od: magduska hiu__ Co to je hiu?

13:42:59 - otázka od: dark Caw meggi ako si spokojna z vonkajim svetom.Nieje to otrava byt stale v pozornosti?? Zatial to tak nevnimam...

13:44:01 - otázka od: nika awoj magdalenka.bola si moja favoritka.skoda že si vypadla vobec som to necakala.si rada že si isla domov???a keby si nemala priatela chodila by si so szabim??alebo cicom??? Nie, urcite nie....Cica som si zaradila medzi najlepsich kamaratov, a som rada, ze som mala moznost ho spoznat aj z takej stranky ako je zit s nim 24 hodin denne...

13:44:33 - otázka od: Kia MAGDUS PROSIM TA ODPIS MI !!!!! :( Este som si nenasla od teba ziadnu otazku...co ta zaujima?

13:44:56 - otázka od: Jana Ahoj MOJA FAVORITKA!!!!! Taká škoda, že si vypadla. Bola to síce len tesnotka, ale predsa vyhral Peťo. Od kedy si vsúpila do vily, bola si rodinnou favoritkou. Máš veľmi peknú tváričku, nerozmýšľala si nad modelingom? Ano, hej, uvidime, ake budu ponuky...

13:45:47 - otázka od: igor podla mna ste obidvaja aj cicom uplny truhlici, strasne inteligentny a spravnaci Dakujem aj za Cica

13:46:55 - otázka od: Ady Inac cierna farba vlasom ti velkmi pristane,vermi ja sa do toho rozumiem som pekar.xixi :-)) Dakujem toto som potrebovala pocut. Uz som si myslela, ze sa budem musiet odfarbit na blond.

13:48:07 - otázka od: WEWE no mozno som surova ae nikdy si sa mi nepacila...bola si falosna a hrala si na stranu ktora ti vyhovovala..citila si pri erikovi ISTOTU? Nie, nebolo to o tom, aby som sa o niekoho opierala, ale bol to jediny clovek, s ktorym som si aspon nieco mohla povedat, myslim tym ku koncu show.

13:49:04 - otázka od: VILIAM caf das my prosim tvoje cislo Vsetko najlepsie k meninam

13:49:38 - otázka od: lokat@zoznam.sk Magduš, odpíš pls. Aký je tvoj narodeninový dátum. 21.05? fakt ma to zaujíma. dakujem. 21.11. a ocakavam velku kyticu kvetov

13:50:24 - otázka od: robi Čau, Magdi..Bola si mojou favoritkou od prvej upútavky. Bohužiaľ Petrovi stačilo párkrát zavrtieť bimbasom v sprche, a puberťáčky vrátili TELÁTKO do vily. Maj sa. VV skončili... No, nieco mi nenarastlo....:-)

13:51:43 - otázka od: mendy ahoj Magda..ta parochna ti asi nepriniesla stastie..tesis sa do prace??..lebo som citala ze tvoje kolegyne ta nemaju v laske..ako to vidis zo Szabim??..a to co povedal ze si intrigarka??bola si celkom fajn az na niektore veci a vyjadrenia..drz sa a vela stasia Ja som este nebola v robote, len som s kočkami volala, viem, ze sa na mna tesia, su zvedave, a ak si to myslia, dufam, ze mi to povedia do oci, zatial z nich taky pocit nemam.

13:52:37 - otázka od: tibko bude mi za tebou smutno ;-( co hovoris na Cica ze mu z dvoch cisielo nabehlo viackrat 20000 hlasov?Preto si bola v soku ze nedosiel lebo JOJ to obmedzila..uz ste sa videli?Podla mna to bol z jeho strany podvod a hral to aj na teba, nemyslis?]Bola si moja favoritka..pa Chyba je, ze cele Slovensko nehlasovalo, potom by tych 20 000 hlasov bolo malo...

13:52:52 - otázka od: tomi ahoj magde....uznavas skateboarding alebo punk??? Jasneee

13:55:04 - otázka od: fanusik ahoj, trosku intimna otazka. tvoja sexualna orientacia je zamerana aj na rovnake pohlavie? :-)) Totu otazko sa s vami lucim, dakujem za prispevky, skoda ze nemam viacej casu, rada by som s vami pokecala dlhsie. Tesim sa, ze sa uvidime na akciach , kludne sa prihlaste, dame drink :-) Ahojte Vela pusiniek posielam, Meggi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu