Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ExVyVolený Rišo bozkával Šimu!

Žeby Rišo našiel svoju novú VyVolenú? Zobraziť galériu (4)
Žeby Rišo našiel svoju novú VyVolenú?

BRATISLAVA - Vášnivé bozkávanie na verejnosti! Exfinalista prvej série VyVolených Rišo Janiga (25) to na štvrtkovej Click party v jednom z bratislavských klubov poriadne roztočil. Objektom jeho vrúcnych objatí sa stala Eva Šima Šimonovičová (23), známa z druhej série jojkárskej šou.

Zdá sa teda, že vrúcny vzťah, ktorý prežíval Rišo s košickou mamičkou Janou Bombovou (27) niekoľko mesiacov, je nenávratne preč. "Bola to len zábav a o nič nešlo,“ bráni sa Bratislavčan, ktorý opäť raz prejavil svoju potrebu užívať si so ženami. Už počas svojho pobytu vo vile veľmi rád podľahol striptérke Erike. Aj vášnivé bozkávanie so Šimou vnímal ako príjemné rozptýlenie, ktoré nebude mať žiadne pokračovanie vo forme vzťahu. „Život sa neskončil tým, že som sa s Jankou rozišiel,“ tvrdí Rišo.

Svojej expriateľke podľa jeho slov nemal v úmysle ublížiť. Jane sú však výstrelky bývalého frajera ukradnuté a ľahostajné. „Asi bol opitý, ale mne je to už úplne jedno. Nech si robí čo chce, veď je dospelý,“ reaguje na správanie exmilenca matka štvorročnej Chloe. Avšak pri najbližšej príležitosti sa prelietavý Bratislavčan nepríjemným otázkam určite nevyhne, pretože napriek búrke, ktorá prehrmela v ich vzťahu, sú stále v kontakte. Rišo si dokonca po užívaní so Šimou neodpustil telefonát svojej „bývalke“ o štvrtej hodine nadránom. Tá však jeho vyzváňanie v skorých ranných hodinách ignorovala. Že by mal po svojom úlete výčitky...?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu