Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z princeznej Kate spravili Popolušku!

Rozprávkové postavy sa nápadne podobajú na členov kráľovskej rodiny. Zobraziť galériu (4)
Rozprávkové postavy sa nápadne podobajú na členov kráľovskej rodiny.

BRATISLAVA – Tak toto sa skutočne podarilo. Dva týždne po očarujúcej svadbe princa Williama (28) a Kate Middleton (29), svojou pompéznosťou nápadne pripomínajúcou kráľovské svadby z rozprávok, sa na internete objavila fotomontáž, na ktorej svadobný pár prirovnali k tomu z rozprávky o Popoluške. A že sa podobajú, o tom niet pochýb. Presvedčte sa sami.

Tvorca tejto milej fotomontáže však predsa len spravil zopár drobných úprav. Disneyho Popolušku poznáme ako blondínu a princa ako tmavovlasého krásavca. U princa Williama a princeznej Catherine je to presne naopak. Rovnako ani farba princovej uniformy sa nezhoduje s Williamovou uniformou írskej národnej gardy, a tak sa citrónovožlté sako zmenilo na krvavočervené.

Z princeznej Kate spravili
Zobraziť galériu (4)


Autorovi neušla ani podobnosť Williamovych sesterníc s Popoluškinými nevlastnými sestrami. Princezné Beatrice a Eugenia sa na bratrancovej svadbe objavili v šatách a netypických klobúkoch, za ktoré si vyslúžili spŕšku nie príliš lichotivých slov. Napokon ani rozprávkové postavy Anastázia a Drizella nepatrili medzi krásavice s vyberaným vkusom.

Keby sa princezná Catherine a princ William držali známeho rozprávkového hesla „a žili šťastne, až kým nepomreli“, s istotou by vylepšili priemer britskej kráľovskej rodiny, ktorá v trvácnosti manželstiev medzi príkladné rozhodne nepatrí. V každom prípade, kráľovskému páru prajeme len to najlepšie.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu