Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Svadobné šaty princeznej Kate: Ukradla ich inej?

Princezné Isabella a Catherine v nápadne podobných šatách Zobraziť galériu (6)
Princezné Isabella a Catherine v nápadne podobných šatách

LONDÝN – To, ako budú vyzerať „šaty roka", dokázala princezná Catherine (29) utajiť aj pred samotným princom Williamom až do ich veľkého dňa. Práve šaty bývajú jedným z najväčších lákadiel kráľovských svadieb. Nikto však nečakal, že tie Kateine, ktoré napokon očarili celý svet, by mohli byť len vernou kópiou svadobných šiat talianskej herečky Isabelly Orsini (36). Tá si ich obliekla už v roku 2009, pričom sa tiež vydávala za princa!

Každý, kto minulý piatok sledoval kráľovskú svadbu, sa nevedel dočkať momentu, kedy Kate Middleton vyjde z hotela Goring a prvý raz sa na verejnosti objaví vo svadobných šatách. O 11:52 Kate opustila hotel, do luxusného auta sa jej však podarilo nasadnúť nenápadne, a tak bolo z jej šiat vidieť len prekrásny závoj a čipkované rukáviky. S úderom dvanástej hodiny nevesta vystúpila pred Westminsterským opátstvom a predviedla jednoduchú róbu vo farbe slonovinovej kosti. Nápadne podobné šaty sa už raz však na verejnosti objavili. V septembri 2009 sa v nich vydávala Isabella Orsini.

Herečka, ktorá si pred dvoma rokmi vzala za muža belgického princa Edouarda de Ligneho, zvolila rovnako ako Kate úzky V výstrih, ramená jej zahaľovala čipka. Hladký závoj či diadém vo vlasoch sa tiež podobajú na tie, ktorými sa na svadbe pýšila Kate.

Dizajnérka Sarah Burton, ktorá pre Kate šaty vymýšľala, sa k Isabelliným svadobným fotkám, mohla dostať veľmi ľahko. Tie jej možno slúžili ako inšpirácia. Herečka totiž nie je len tak hocikto. Jej krstný otec je známy taliansky premiér Silvio Berlusconi. Ktovie, či bola nápadná podobnosť šiat dizajnérkin zámer alebo len nešťastná náhoda. V každom prípade, princezná Catherine v krásne vyšívaných šatách s jemnou čipkou vyzerala doslova kráľovsky.        

Ako Kate schudla?
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu