Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Už má toho plné zuby! Tabák podala na Bittó-Cigánikovú trestné oznámenie

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Napriek tomu, že pôvodne nemala v pláne potýčku s parlamentnou kolegyňou riešiť právne, necelé dva týždne po tom, ako sa do seba pustili v jednom bratislavskom podniku, zmenila názor. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Pre podanie trestného oznámenia sa Romana Tabák rozhodla po konzultácii s advokátom. Dôvodom majú byť „zákerné kroky“, ktoré poslankyňa SaS Jana Bittó-Cigáiková vraj voči jej osobe podniká. Nenechala na nej ani nitku suchú. Tvrdí, že útok vyprovokovala ona.  „Môže však byť pravdou, že si ho pre svoju totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok nepamätá!“ píše Tabák v statuse na Facebooku, kde o trestnom oznámení informovala.

Už má toho plné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Martin Baumann, Topky/Maarty)

Ako bývalá tenistka a v súčasnosti poslankyňa za Sme-rodina tvrdí, týmto spôsobom sa iba bráni, aj keď zo začiatku nechcela incident medializovať, ani nijako inak riešiť. „Ako športovec som odporcom neprimeraného požívania alkoholu a vôbec sa nestotožňujem s legalizáciou drog, nakoľko robia z ľudí zvieratá, ktoré nedokážu zodpovedať za svoje činy, o čom sme sa nanešťastie presvedčili aj pri tragickej dopravnej nehode na Zochovej! U pani Cigánikovej nejde o prvý incident, kedy nedokázala odolať nástrahám návykových látok!“ tvrdí.

Romana Tabák označila na tlačovke Richarda Sulíka za najväčšiu brzdu (Zdroj: Facebook/SaS)

Podľa medializovaných informácií mala Tabák dať facku Bittó Cigánikovej, ktorá na ňu za to podala trestné oznámenie. Naopak, extenistka tvrdí, že bitku začala Cigániková.

 

➖Podala som TRESTNÉ OZNÁMENIE na pani poslankyňu Cigánikovú ! Po konzultácii s advokátom som sa rozhodla takto...

Posted by Romana Tabak on Wednesday, October 5, 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu