Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vystrašený Sulík sa priznal k nehode: Zrážka s cyklistom a verejné ospravedlnenie

Richard Sulík mal po návrate z republikovej rady nehodu Zobraziť galériu (3)
Richard Sulík mal po návrate z republikovej rady nehodu (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Gettyimages)

BRATISLAVA - Predseda liberálnej Slobody a Solidarity včera do nového týždňa nevkročil práve najšťastnejšie. Hneď po tom, ako sa Richard Sulík vracal zo stretnutia strany, sa mu prihodila nepríjemná nehoda. Šéf strany sa po incidente vystrašil takmer na smrť.

Sulík popísal svoj nešťastný pondelok priamo na sociálnej sieti pred očami všetkých ľudí. "Po skončení našej Republikovej rady som sadol do auta a išiel domov. Pri otáčaní sa na Trenčianskej ulici som si nevšimol cyklistu zľava a došlo ku kontaktu," popisuje Sulík večernú situáciu.

Vystrašený Sulík sa priznal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Richard Sulík)

Na smrť vystrašený Sulík

Po incidente bol predseda liberálov v šoku. "Cyklista spadol, ja som sa na smrť vydesil a vybehol z auta. Našťastie sa cyklistovi nič nestalo, aj jeho bicykel bol bez poškodenia. Na otázku, či je ok, odpovedal cyklista, že áno," pokračoval šéf SaS. Spomínanému cyklistovi sa dokonca ospravedlnil a podotkol, že ho stále môže nájsť v Liberálnom dome na Priemyselnej ulici, kde strana SaS sídli.

Cyklista podľa Sulíka ešte po nehode skontroloval aj svoj bicykel. "Následne sadol na bicykel a ešte mi zakričal, že aj bicykel je ok," dodal predseda liberálov. Sulík ešte v závere dodal, že nehoda má viacerých svedkov a zdôraznil, že pred jazdou nepožil žiaden alkoholický nápoj a aj na to má vraj svedkov, "kolegov z republikovej rady".

Políciu nevolal

Reakcie pod statusom Sulíka boli rozličné. Kým niektorí šéfa strany podporujú, niektorí mu vyčítali, prečo nezavolal policajné zložky. Sulík na tieto námietky reagoval tak, že pri nehode neboli žiadni zranení a tiež žiadne škody.

Vystrašený Sulík sa priznal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Richard Sulík)

Viac o téme: BicykelRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu